|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα το αισιόδοξο πρώτο μήνυμά μου δεν ήταν ατυχές.
Ευχαριστώ παιδιά. Πάντως πολύ φοβιτσιάρικα είναι. Το ενυδρείο είναι κοντά 3μ από το γραφείο μου. Μόλις σηκωθώ από την καρέκλα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ![]() Αμάν κάνω να τα βρω που είναι.... Για φωτογραφία δεν το συζητώ, όταν εμφανιστούν πάνε σαν σφεντόνες... |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε καλοριζικα φιλαρακι! Πολυ χαιρομαι που τελειωσες με το στρωσιμο και θελω να σε συγχαρω, γιατι παρακολουθω την πορεια σου και καταλαβαινω οτι πισω απο τον γραπτο λογο, ειναι ενα ατομο που εχει τα προσοντα και την θεληση να γινει ενας σωστος χομπυστας. Καλη συνεχεια απο εμενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλή αρχή! Τρόπος για να ρίξεις το pH που σε ενδιέφερε (αλλά δεν μπορείς να έχεις ακριβή αποτελέσματα) είναι να πας και σε diy CO2 που όχι μόνο θα σου ρίξει το pH έστω και ελάχιστο αλλά θα κάνει και πολύ καλό και στα φυτά σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά λόγια.
Μια ακόμα ερώτηση. Κάθε πόσο ταίζω και το ποσότητα? Διάβασα για 2 φλαικς ή όσο τρωνε σε 1 λεπτό, αλλά το θέμα είναι πως διαχωρίζω 2 φλαικς ή το γεγονός πως δεν τρώνε όλα το ίδιο, το ένα είναι περισσότερο φαγάς και γρήγορος από τα άλλα. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρίχνε σταδιακά την τροφή.. τα πιο γρήγορα θα αρπάξουν τα πρώτα, τα πιο αργά θα φάνε την δεύτερη μερίδα...
![]() Diy co2 ίσως ρίξει πολύ το pH.. |
|
|||
|
|||
![]()
Και φρόντισε να σκοπίσεις την τροφή σε όλη την επιφάνεια του ενυδρείου. Μη την ρίχνεις σε ένα μόνο σημείο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μάλλον την πάτησα και πήρα 3 κοριτσάκια μόνο, χωρίς τον άντρα
![]() Για πείτε μου και εσείς την γνώμη σας από τις παρακάτω φωτογραφίες. Επίσης βλέπω πως η κοιλιά στο πρώτο ψαράκι δεν έχει λέπια (νομίζω). Εχει τίποτα? Ευχαριστώ. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πρώτα 2 είναι θηλυκά!!! Για το τρίτο δεν είμαι σίγουρος (επειδή δεν είναι πολύ καλή η φωτογραφία) αλλά νομίζω ότι είναι αρσενικό. Απλά κοίτα άν έχει γονοπόδιο!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό juwel τέλος | Παπαδόπουλος Κώστας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 46 | 23-10-07 22:09 |
Εχινόδοροι..τέλος | sofia | Χρυσόψαρα | 9 | 21-09-07 11:32 |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |