|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα αγοράσει κάτι ανάλογο Nutrafin και δεν έμεινα ευχαριστημένος..
¶λλοι πάλι έχουν διαφορετική γνώμη. Κατά την γνώμη μου κάνει ότι και ένα diy co2 αλλά είναι έτοιμο χωρίς να χρειαστεί να το φτιάξεις εσύ (μπουκάλι-σωληνάκι κτλ). Η σκάλα διάχυσης μπορεί άνετα να αντικατασταθεί με την έξοδο του αερίου στην είσοδο του φίλτρου. Πρώτα απ'όλα πρέπει να ξέρεις τις συνθήκες που προτιμούν τα ψάρια σου και μετά να προσπαθήσεις να τις φτάσεις ομαλά. Στον Πειραιά γιατί έχεις ρΗ 8 ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φιλτρο ειναι εσωτερικο της JUWEL , που θα βαλω την εξοδο του αεριου?? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πάντος σαν διάχυση πιστεύω οτι η σκάλα είναι καλή! Και φυσικά μπορείς να την βρεις και σκέτη δεν χρειάζετε να πάρεις όλο το σύστημα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις pm Eυχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο λόγος που λέω ότι το diy είναι καλύτερο είναι γιατί έτσι τα είδα στην πράξη. Διαρκεί + παράγει περισσότερο co2 και ζάχαρη+μαγιά είναι πιο εύκολο να βρεις από τα "ειδικά" σακουλάκια. Όπως είπα και πριν υπάρχουν κάποιοι που δούλεψε καλά, οπότε είναι απόφαση του καθένα να διαλέξει πιο θα βάλει στο ενυδρείο του. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που το θυμάσαι βρε θηρίο!!!
![]() Πάντος σ'εμένα δουλεύει μια χαρά! Βέβαια παίζω λίγο με τη φλόγα (ΚΗ=3)
|
||||
|
||||
![]()
Μια ακομη ερωτηση, οσο μεγαλυτερο ειναι το δοχειο με το μιγμα σε DIY συστημα , τοσο περισσοτερο co2 θα εχει στο ενυδρειο ή απλος θα κραταει πιο πολυ καιρο???
Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
||||
|
||||
![]()
να επανέλθω στην ερώτηση αυτή μιας και δεν λήθηκε η απορία, γιατί με προβληματίζει κι εμένα. Κάπουθ διάβασα οτι για να μπορέσω να κατεβάσω το pH απο 8 στο 7,5 και να ανεβάσω το kH απο το 11 που έχω σε ψηλότερα επίπεδα πρέπει να έχω περίπου 30 φυσαλίδες το λεπτό. Με αυτό το σύστημα όμως έχω μόνο γύρω στις 10 το λεπτό. Τί να κάνω να βάλω δεύτερο ίδιο σύστημα, να βάλω μεγαλύτερη μπουκάλα ή να ενώσω στην ίδια σκάλα δύο ίδια συστήματα για να πετύχω τις περισότερες φυσαλίδες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα ανατολης δυσης | gutsi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 68 | 28-09-07 10:09 |
Συστημα R/O | mpampis 1969 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-07 22:05 |
Γνωμη για συστημα CO2 complete | blackghost7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-12-06 13:59 |
Συστημα παροχης CO2 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 65 | 12-09-05 09:43 |
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ Co2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-06-03 14:21 |