|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλαγή για να κατέβουν τα ΝΟ3 (αν και αυτό το τεστ από ότι κατάλαβα είναι στικ), αλάτι μην βάλεις βέβαια γιατί εχεις και τα κορυδόρας μέσα τα οποία όπως πρέπει να ξέρεις δεν ταιριάζουν!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι στικ, αλλαγή θα κάνω σε λίγες ώρες όταν θα τοποθετήσω και την java moss που μου δωσες πιο όμορφα (
![]() Με την "έγγυο" τι κάνω? Μ'ηπως να της κάνω καισαρική?? λέτε να πιάσει? ![]() Πέρα απ την πλάκα όμως, τι μπορεί να φταίει και να μένει σε αυτή την κατάσταση τόσο καιρό? Μήπως κάποιο σοκ? Μήπως είναι έτσι το ψάρι από μόνο του? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως το σοκ των εργασιών μέσα στο ενυδρείο?
Κάνε την αλλαγή και βλέπουμε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλαγή του νερού έγινε, ολοκληρώθηκε και η διακόσμηση, θέλετε να ξαναμετρήσω και να γράψω πάλι αποτελέσματα?
Ξαναλέω ότι το συγκεκριμένο ψάρι είναι έτσι από αρχές Σεπτέμβρη. Δεν έκανα συνέχεια αλλαγές στο ενυδρείο μου ωστε να υποστεί από κει σοκ. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Βοηθείστε και σεις οι άλλοι ρε παιδιά νομίζω ότι το ψάρι θα σκάσει πια. Τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα γιατί πίστευω ότι απλώς ήτανε έγγυος και περίμενα μια γέννα. Αλλά... Απότι φαίνεται δεν είναι (?) ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |
Τα Φώτα σας παρακαλώ!!! | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 14-03-04 01:13 |