|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό λέω να βάλω (Υστερα απο μια τρομερή καθοδήγηση του Μάκη)2αρσενικά γκάπυ, 6 θυληκιές γκάπυ, 2 Ότο, 1 ΣΑΕ...
τι λέτε πως θα είναι...? Για τα guppies ανεπιφύλακτα εφόσον σου αρέσει το χρώμα και η κίνηση, εύκολο ψάρι, όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις καλό για εξικοίωση ενός αρχάριου. Για τα άλλα είδη αναφέρθηκαν στα πλαίσια της γενικότερης συζήτησης που είχαμε και καλύτερα να ρωτήσεις κι άλλους να σου πουν. Το γεγονός είναι ότι τα έχω δει μαζί σε μαγαζί που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεία σου Μάκη...Δεν έφυγες???Πως σου φένεται η νέα φώτο???Καθάρισε ε?κ άλλαξα τα φυτακια λίγο θέσης όπως είπαμε χθες... έκανα μια γενναία αλλαγή κ το βράδυ το μονομαχούλη (μάλλον) μέσα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους βγήκε απο την γυάλα 1 λίτρου που μου τον κάνανε δώρο... νιώθω ότι είναι βασιλιάς... Αχ να τον δείτε... έχει ξεσαλώσει...
![]() ![]() ![]() Και τώρα προσεκτικές μετρήσεις για τυχόν απρόοπτα... Ph 7.2 GH 16 KH 9 NH 0 NO2 0 NO3 12.5~25 Θερμοκρασία 26~27 Και συνεχή παρακολούθηση... Σήμερα το πρόγραμμα λέει νηστεία... |
|
|||
|
|||
![]()
George έχω βάλει τον ενεργό άνθρακα στο φίλτρο που μου είπες... Για πόσο καιρό να τον αφήσω??? Το general cure δεν το ξαναβάζω... έριξα και 100γρ ενυδρειακό αλάτι για να φτιάξει η ουρά του μονομαχούλη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για νέο Φίλτρο | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-06-07 08:35 |
Νέο ενυδρείο - απορίες | a-sakis | Malawi | 40 | 14-03-07 18:25 |
Νέο ενυδρείο !! Και ερωτησούλες !! | cxenos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 32 | 18-12-04 02:55 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |