|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η "θεραπεια" με flurish exel δεν ειναι πανακεια.
Σημασια εχει τα θρεπτικα να ειναι σε ισσοροπια και ακριβως η ποσοτητα που χρειαζεται να καταναλωθει απο τα φυτα. το περισευμα το τρωει η αλγη και μεγαλωνει.
Η ρουτινα και η τηρηση της οταν βρεθει αυτη η ισσοροπια ειναι αυτη που θα μας εξασφαλισει ενα καθαρο ενυδριο. λιγο μπακαλιστικο ολο αυτο αλλα ελπιζω να βοηθησει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και επειδή έχεις 'ευαίσθητα' ψάρια πριν πειράξεις οτιδήποτε καλό είναι να ξέρεις τι συμβαίνει τώρα. Δηλαδή πρέπει να ξέρεις τις τιμές των βασικών παραμέτρων στο ενυδρείο και να τις διορθώσεις (αν χρειάζεται) ομαλά. Μια γρήγορη και περισσότερο τυχαία εκτιμηση είναι ότι άλλαξε κάτι στην ποσότητα co2. Υπάρχει τέτοια περίπτωση ;
|
||||
|
||||
![]()
εεεε... μετρήσεις κάνεις? Αν ναι, ποιες είναι αυτές?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα στο προηγούμενο μήνυμα να πώ ότι δεν έχω co2! ¶λλα αφού έχω λίγα φυτά και είχαν μιά χαρά ανάπτυξη, δεν πίστευα ότι το χρειαζόμουν...Τώρα το χρειαζόμαστε και για την άλγη; Οι παραμέτροι μου είναι γενικά σταθερές, pH 7,1, NO3 40, αμμωνία 0, ΝΟ2 0, γενικά σταθερά. Αλλά έχω το ενυδρείο 10 μήνες, τώρα εμφανίστηκε πρώτη φορά, υπήρχε περίπτωση να εμφανιστεί νωρίτερα ή πάντα κάνει κάπου τόσο καιρό;
|
|
||||
|
||||
![]()
...τοτε ψαξε αλλου.
![]() Υ.Γ. NO3=40 φροντισε να φτασει 25 και κατω(αλλαγες νερου) |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε και λέμε:
Οι λάμπες δε θέλουν αλλαγή, η μία είναι λιγότερο απο 8μηνο και η δεύτερη ακόμα πιο φρέσκια... Λιπάσματα ίσως είναι υπερβολικά και τα μειώνω. Οι αλλαγές γίνονται κανονικά, αλλά μάλλον θα τις κάνω λίγο συχνότερες αυτή τη περίοδο. Τάιζα πολύ, το σταμάτησα εδώ και καμιά 10ριά μέρες όμως. ¶ν αγοράσω συσκευή co2, δε πρέπει να το γεμίζω κάθε λίγο καιρό απο κάπου αυτό; Πώς θα το γεμίζω εδω που βρίσκομαι όμως; Να δώ πως θα κατεβάσω τα ΝΟ3, ποτέ δεν έχουν πέσει κάτω απο 40, ελπίζω με τις αλλαγές. Γιά πες μου για το co2... Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ klaz. Θα κάνω αύριο που δέ δουλεύω πάλι αλλαγή (έκανα προχθές ξανά). Κερατόφυλλο ότι έχω, έχω, δε μπορώ να αγοράσω απο εδώ, δεν υπάρχει φυσικά!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! Θα δώ τι θα κάνω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρύπες στα φυτά μου και άλγη | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 14-07-06 08:31 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Πως Φυτεύουμε τα Φυτά ; | AngleV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 10-11-05 14:12 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |