|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγές μέχρι ΝΗ3/ΝΗ4 - ΝΟ2 να είναι μηδέν! Και λιγότερο τάισμα!!!
Και για τιμωρία ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ΝΟ3 εχω 40mg/l.ΝΟ2 ειναι 0.3mg/l το χαμηλωτερο κ εγω εχω 3.3mg/l.Το test της JBL μετραει μονο ΝΗ4 (αμμωνιο) κ οχι ΝΗ3 (αμμωνια) ειναι το ιδιο?Μανωλη εχω χασει τη μπαλα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας πειράζει και τόσο!!! (το ΝΗ3 που δεν βλεπεις)
Κάνεις μεγάλη αλλαγή (50%) και μειώνεις το τάισμα!!! και μετά από μια με δυο μέρες το πολύ ξανακάνεις 50% αλλαγή!!! Και ρίχνεις και μια κουταλιά της σούπας (για τα 180 λίτρα) αλάτι ενυδρειακό ή χονδρό τυροκομικό διαλυμένο σε νερό του ενυδρείου πρώτα!! Edit: Κάτι μου λέει όμως οτι παραμελείς τις αλλαγές σου μια και πριν μερικές μέρες ειχαν μηδενίσει οι τιμές σου!! ή μήπως έριξες όλο το κουτακι με το φαί?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις γίνονται μετά απο μια με δυο ώρες!
Καλο είναι να κάνεις άλλη μια μέτρηση αύριο π.χ. και να μας δώσεις τα αποτελέσματα! Αλάτι ναι στα πετ ή χονδρό τυροκομικό χωρίς πρόσθετα ροής σε μπακάλικο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Οι σημερινες μετρησεις ειναι οι εξης: pH : 7.5 gH : 7 NO2 : 0.3mg/l NO3 : 40mg/l NH4 : 0 Πρεπει να κανω κ αλλες αλλαγες νερου μεχρι να πεσει κ το ΝΟ3? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Greg26 : 04-09-07 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με δεδομενο οτι τα περισσοτερα τεστ δεν μετρανε Νο2 κατω απο 0,3, ναι δειχνει να εχει στρωσει.
Με μια ακομα αλλαγη 50% θα ριξεις τα νιτρικα στα 20mg. Απο δω και περα ο στοχος σου ειναι να κρατας τα Νο3 κατω απο 25mg... (Συνηθως με εβδομαδιαιες αλλαγες....) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|