|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΤIGER14, καλώς ήρθες στο GAB, αλλά προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτική στα γραφόμενά σου. Σε καμία περίπτωση εδώ δε συμβουλεύουμε χομπίστες να κρατούν ψάρια σε μη κατάλληλες συνθήκες, όπως αυτή που αναφέρεις.
athina, εφόσον έχεις στρώσει το φίλτρο σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρόσθετε σταδιακά τα ψαράκια που θα επιλέξεις και παρακολούθησε τις μετρήσεις σου και στη συνέχεια. Για να είμαστε όμως σίγουροι, τι μετρήσεις έχεις για ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2 και ΝΟ3;
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blanch : 03-09-07 στις 15:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δίκιο, είναι κινέζικα, φταίει το κομπιούτερ. Οι μετρήσεις μου είναι μηδενικές, όμως το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι, θα ξαναμετρήσω και θα σας πω αύριο τις τιμές.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν ρωταει καποιος εδω μεσα, τι ψαρια να βαλω, ή τι συνδυασμο προτεινετε, ευχαριστως να πει ο καθενας τη γνωμη του (εγω δεν θα εβαζα χ, θα εβαζα ψ).
Οταν ο ανθρωπος εχει καταληξει σε καποιο ειδος και ρωταει διευκρινησεις, το να λεμε εγω στη θεση σου δεν θα εβαζα αυτα τα ψαρια, δεν ειναι γνωμη, ειναι ασχετο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναί έχεις δίκιο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απλα μιας και δεν ειμαι πολυ σχετικος,και δεν εμαθα τις ονομασιες ακομη,
νομιζω τα ειδη χρυσοψαρων με απλη ουρα (οχι βενταλια) ειναι πιο ανθεκτικα απο τα υπολοιπα "πλουμιστα"και αργοκινητα. και πρεπει να προτιμουνται για "αρχη" |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που περιγράφεις φίλε μας με την απλή ουρά είναι τα λεγόμενα common και είναι κάπως ποιο ανθεκτικά από αυτά με την "πλουμιστή" ουρά τα λεγόμενα Οράντα.
Βέβαια αν και σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολα ψάρια θα σου πρότεινα να αποφασίσεις ποιο είδος θέλεις διότι το πάντρεμα σε αυτά τα είδη δεν είναι ότι καλύτερο! Και μην φοβάσαι με την βοήθεια όλων εδώ μέσα θα καταφέρεις να διατηρήσεις με επιτυχία το είδος που σε ενδιαφέρει!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Tι μπορείς να πάθεις !!!! | Αλεξης | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-10-05 18:57 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Tι να βάλω ακόμα; Microgeophagus ramirezi? | qstavrosq | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 11-02-05 00:32 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |