|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πουλανε εδω σε ενα εργοστασιο στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονικης.Ειναι εργοστασιο βαρελοποιιας.Εχουμε παρει για τα σταφυλια που κανουμε μουστο στο χωριο... ------------------------- Το update συνεχιζεται. Πηγα σημερα στον τζαμα και μου ειχε ετοιμασει τα τζαμια μονο για το μικρο σαμπ(60Χ30Χ30) του ενυδρειου του πεθερου μου.Ετσι κολληθηκε αυτο σημερα. Επισης εγινε αποπειρα να στηθει ο σωληνας durso αλλα αγορασα λαθος διατομη σωληνα και δεν χωραγε στις μουφες ![]() Απο Δευτερα πιστευω να ειναι ετοιμα τα τζαμια για το δικο μου σαμπ(80Χ40Χ40) και να παρω και σωστη σωληνα για την υπερχειληση! Παρακατω φωτο απο το μικρο σαμπ 54 λιτρων.Αποτελειται απο 5 διαμερισματα και εχει γινει και τρυπα υπερχειλησης σε περιπτωση πλημυρας! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 01-09-07 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τετοιο πηρα.
το βουτηξα απο τον πατερα μου που το ειχε για τετοια δουλεια.το εκανα τρυπα και τωρα περιμενω να στεγνωσει η σιλικονη στη μουφα.πρεπει να ναι 120λιτρα. φοβερο και το sump ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε σιγα-σιγα να ετοιμαζεις και τις μπυρες.....
και λιγο μετα και τα κουφετα....... αντε νικολακη....ΑΡΓΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τις μπυρες το σπιτι ειναι ανοιχτο οποτε θες και το ξερεις....Οσο για τα κουφετακια "λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκα..." |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ευχομαι να σου πανε ολα καλα...!!! ![]() πηγα εκει που με εστειλες,και μου εδωσε ο τυπος μια κουμουτσα στεγανη......καποια στιγμη θα πρεπει να το δεις....παλι πατεντα χρειαζεται... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωχ.. ωχ καταλαβα. Μες την βδομαδα θα το κανουμε.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Καπακι | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-08-06 08:50 |
Επιδιορθωση 15 Λιτρου Απο Σπασιμο. | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-11-05 16:50 |
Aqua Medic Riff 500 | niar71 | Φίλτρανση | 2 | 20-11-05 23:26 |
Στρώσιμο 50 λιτρου | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 05-04-04 23:04 |
Filtration schematic for my 500 lt planted aquarium | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-06-03 12:17 |