|
|
|||
|
|||
![]()
Κατα τον τελευταιο καυσωνα,το clown pleco μου ηταν απο τα πρωτα που αποδημησαν στους ουρανους και τωρα σκεφτομαι τι να παρω.Το τανκ μου ειναι 180λτρ και σκεφτομαι αντι να παρω ενα μεγαλο sailfin,να προτιμησω 2 μικρα clown plecos παλι ή γενικα 2 πλεκο που να φτανουν το πολυ 12εκ.Βασικα τα μεγαλα πλεκο τα θεωρω poop-machines και θα προτιμουσα να τα αποφυγω.Επισης μ'αρεσουν τα εντυπωσιακα σχεδια κ χρωματα,γι'αυτο ειχα αλλωστε clown πλεκο πριν.Ιδεες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ichopterus.htm
Δες αυτο.Και οι κλοουν ανηκουν στα μποατια οχι πλεκο
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λεω clown pleco εννοω το vittata,εσυ λες το botia macracantha.To vittata ειναι πλεκο και σ'ολα τα αμερικανικα φορουμ τα αναφερουν ως clown pleco!
ΥΓ.Παρεπιπτοντως το ancistrus ηταν ηδη στο μυαλο μου+το αρθρο ηταν πολυ ενδιαφερον,θα ψαξω να δω τι ποικιλιες υπαρχουν στα πετ σοπ! |
|
||||
|
||||
![]()
μπες planetcatfish.com
hydrocosmos.gr κατηγορια πλεκοστομα fishbase.com και βαλε την οικογενεια πλεκο/γατοψαρων που σε ενδιαφερει Αυτο για τον βιτατα δεν το ηξερα
|
|||
|
|||
![]()
Οκ,θα το μελετησω τωρα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ηταν το μωρο μου-κλαψ!Τωτα μου εμειναν οι φωτο του στο κινητο μου!
ΥΓ,Ως clown pleco αναφερεται συχνα και το panaque maccus,ισως επειδη μοιαζουν πολυ.Τωρα σε ποιο ανοικει κανονικα το nick name αυτο ,θα σας γελασω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Θα Παρω Χαπια...... | malawi | Malawi | 25 | 02-08-06 11:26 |
Τι να προσθεσω; | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 13-04-06 10:21 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |