|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#20
|
||||
|
||||
![]()
Από τα πιο αγαπημένα μου φυτά. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το έβγαλε η tropica και όταν το δικίμασα το συμπάθησα ακόμα περισσότερο.
Τα πάει πολύ καλά με πολύ φως και CO2, αλλά μιας και έτυχε 2 φορές σε 2 διαφορετικά ενυδρεία να το ταλαιπωρήσω (άφησα ακλάδευτα τα διπλανά του φυτά και το σκεπάσανε) μπορώ να πω ότι τα βγάζει πέρα και με ελάχιστο φως. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια ψηλώνει αρκετά. Δεν θα το χρησημοποιούσα όμως σαν χαλί παρα μόνο αν: -Το ενυδρείο έχει αρκετό ύψος (μιας και το φυτό είναι ψηλότερο από τα κλασικά χαλιά και δεν θέλουμε να δείχνει τεράστιο για foreground) -Υπάρχουν και αρκετά ψηλά φυτά, για τον ίδιο λόγο (να μην δείχνει άγαρμπο μπροστά) Το προτείνω όμως ανεπιφύλακτα για μικρές συστάδες στο μέσο του ενυδρείου. Έτσι το έχω και τώρα και κοιτάζοντάς το από ψηλά νομίζω ότι βλέπω αεροφωτογραφία από το φοινικόδασος του Βάι ![]() ![]() @ Gaia: πράγματι πανέμορφο το ενυδρείο σου! Το χαλί είναι cuba?
__________________
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|