|
|
|||
|
|||
![]()
Για μεγάλη σου τύχη εγώ μένω στο Χαλάνδρι και δουλεύω Βικτώρια!
![]() Θα προσπαθήσω να πάρω Δευτέρα ένα φιαλίδιο και θα σε ενημερώσω με pm ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι τα φαρμακεια στο χαλανδρι δεν εχουν αμμωνια. Υποψιν οτι η αμμωνια ειναι ουσιαστικα διαλυμμα σε νερο, και σπανιως βρισκεται σε συγκεντρωση πανω απο 25%.
Ομως σε 10-12% συγκεντρωση σε πλαστικο μπουκαλακι, χωρις προσθετα/χρωμα και να μην αφριζει μονιμα αν την ανακατεψουμε ειναι πολυ κοινο... (και φυσικα κανει) |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ και για δική σου καλή τύχη μόλις βρήκα αμμωνία (10%) οπότε δεν θα σε ταλαιπωρήσω καθόλου. Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έβαλα τις φωτογραφίες από το φυτό μου, να μου πείτε τι είναι αυτά τα μαύρα. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τι ναναι.. Αλγη ειναι.
Απο οσο μπορω να καταλαβω απο τις φωτο ειναι η καφε που πιανουν τα φρεσκα ενυδρεια, σε μαλλον αρχικό σταδιο. Ολα τα φρεσκα ενυδρεια περνανε απο αυτή τη φαση η οποια κραταει κανενα μηνα και υποχωρει μονη της... Με την ευκαιρια να παρατηρησω οτι το χαλικι ειναι ισως λιγο χοντρο τοσο για φυτα οσο και για ψαρια που αναμοχλευουν το βυθο οπως τα χρυσοψαρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Το χαλίκι αυτό μας το πρότεινε ο τύπος που πήραμε το ενυδρείο, ενώ του είχαμε πει πως θα βάλουμε μέσα το χρυσοψαράκι μας. Τι να πω, δεν ξέρω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|