|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά,
Καταρχάς, θα ήθελα να απαντήσω στον ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου για το μέγεθος και την τιμή. Το μέγεθος της κολόνας (ανά πλευρά) είναι 50 cm. ¶ρα αν υπολογίσουμε το βάθος (ανά πλευρά) που είναι 30 cm τότε έχουμε 50+30+30=110 cm και βάλε 1,2 cm ανά πλευρά τοτε μας κάνει 112,4 cm. Έλπίζω να κατάλαβες. Όσο για την τιμή, τα 1300 ευρώ είναι για την σκάφη μόνο. Τέλος όσο αφορά την ιδέα για τα τέσσερα ενυδρεία την έχω σκεφτεί αρκετά, αλλά δεν την έχω απορρήψη ακόμη.Νομίζω όμως οτι τα 2 Γ είναι καλύτερα σαν ιδέα. Ευχαριστώ Λάμπρος |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ Λάμπρο κατάλαβα, εσύ δεν ξέρω...
Τα δικά μου μαθηματικά λένε άλλα... 50 (η κολώνα) + 30 (η μία πλευρά) + 30 (η άλλη πλευρά) + 4x1.2 (τα τέσσερα τζάμια) = 114.80 cm Και αυτά στην περίπτωση που θα το κολλήσεις στην κολώνα!!! Πες μου τώρα και πόση απόσταση θα αφήσεις από την κολώνα, για να σου πω ποια θα είναι η εξωτερική διάσταση του ενυδρείου... Ποιο απλά δεν μπορώ να στα πω... Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι ρε παιδιά;;; (μην κάνω και τον ξερόλα!!!) Συγνώμη Λάμπρο μου αν ακούγομαι λίγο εριστικός ,αλλά δεν μπορείς να μας λες ότι το αποφάσησες και ότι πήρες και προσφορά με εξωτερική διάσταση 110 cm και πλάτος ενυδρείου 30 cm. Και για εξωτερική διάσταση να μιλάς (δηλαδή εσωτερική 27.60 cm ![]() από τα 1.2 cm που περισσεύουν ούτε μια πρίζα δεν θα μπορεί να περάσει... πού να είναι και souco δηλαδή!!! Κάτι δεν μου πάει καλά... Ανδρέας.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Ανδρέα,
αφού το ενυδρείο θα γίνει 2 Γ θα μπορώ να το μετακινώ έτσι ώστε να περνάνε τα καλώδια. Όσο για το πάχος έχεις δίκιο για το 114,5 (συν 4-5 πόντους περιθώριο που θα αφήσω από την κολώνα) αλλά εγώ ποτέ δεν είπα ότι αποφάσισα κάτι. Όσο αφορά την προσφορά, την πήρα για να μάθω περίπου πόσο θα μου στοίχιση αν το αγοράσω έτοιμο, έτσι ώστε να δω αν με συμφέρει και όχι για να το παραγγείλω επί τόπου. Τέλος, θα ήθελα να καταλάβεις ότι αυτή η συζήτηση γίνεται για να καταλήξω με ποιο τρόπο θα δημιουργήσω αυτό το ενυδρείο (μονοκόμματο, 2 Γ ή 4 αυτόνομα ενυδρεία) και με τι θα μπορούσα να το εξοπλίσω. Φιλικά Λάμπρος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |