|
|
||||
|
||||
![]()
βακτηρίδια να μην ρίξω άλλα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά test SERA έχεις??
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι δουλεια και σπιτι για λιγεσ μερες δεν θα εχω internet...οπότε απάντηση σε αυτό μαλλον δευτέρα, παντως είναι υγρα τεστ με κουτάκι κίτρινο -ασπρο αν βοηθάει....3 μπουκαλακια σταγονες 10-4-4...στις οδηγίες δεν υπάρχει κάτι να δω είναι πολύ απλές....και γραφει μόνο για προβλήματα με τους δοκιμαστικούς σωλήνες....
στο δειγματολογιο με τα χρωματα έχει κλίμακα που πάει απο το 2,5 κατευθείαν στο 5... και εγω εικαζω οτι εβαλα πολυ αμμωνια γιατι σε μετρησεις σε νερο βρύσης μου δειχνει κανονικες ενδειξεις.... για 96 λιτρα εβαλα 3 ml αμμωνιας 10%... μαλλον πρεπει να κανω αλλαγή νερού και να αρχίσω την αμμωνία από την αρχη.... με τα βακτηρίδια τι να κάνω να ρίξω και άλλα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αστα βακτηρίδια τζάμπα λεφτά ρίχνεις
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο καλημέρα. Έριξα και εγώ το νερό που μου έδωσες παρακολουθώ την αμμωνία και έχω το δοκιμαστικό της SERA με τα τρια μπουκαλάκια με 6-6-6 σταγόνες.Το προβλημα είναι οτι μετράω ΝΟ2<0.3 αλλά το ΝΟ3 είναι 0 ενω από οτι λένε οι οδηγίες πρέπει να ειναι μεταξύ 25-125.Και κάτι άλλο.Οταν λέμε 3 mg/l εννοούμε ανεξάρτητα από το ΡΗ ή αφου΄το βάλουμε στον πίνακα συσχέτισης με το ΡΗ?
|
|
||||
|
||||
![]()
εμένα είναι τα τεστ red sea
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χάθηκα στο site. Βοήθεια παρακαλώ!!!! | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-06-07 19:18 |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Φυτά/Στρώσιμο <---- Βοήθεια!!!!! | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 08-03-07 20:38 |
φωσφωρικά στο στρώσιμο | GIOVANNI | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 13-12-06 23:30 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |