|
||||
|
||||
![]()
χτες ξεκινησα αναπαραγωγη αρτεμιας, εχω ενα 20λ θαλασσινο (που αγορασα γι αυτο τον σκοπο πριν απο 1 μηνα), φουλ στην αλγη. σε ενα μπουκαλι σημερα εβαλα αυγα αρτεμιας με σκοπο να μεγαλωσουν και μετα να ταιζω τα μεγαλα ψαρια του ενυδρειου , αλλα θα βαλω και μερικες στο 20αρι για ζευγαρωμα.....
ειμαι οκ; ειναι χωρις φιλτρο το 20αρι...... (το κανω απλα απο περιεργια να δω πως ειναι αυτα τα πλασματα) και κατι ακομα...ποσο μεγαλωνουν τα μικρα αρτεμιας;; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ξαναδιαβάσεις το μυνημά σου κα το διορθώσεις για να καταλαβαίνουμε τι θέλεις μπορεί και να πάρεις απάντηση! Τι 20λ θαλασινό πήρες? Τα μεγάλα ψάρια σπάνια εως καθόλου τρώνε αρτέμια!
|
||||
|
||||
![]()
δλδ τζαμπα την ετοιμαζω;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες μεγάλα ψάρια?ποια ενοείς?
|
|
||||
|
||||
![]()
τη μεγαλη γκριζα,το φαλαινοκαρχαρια....κλπ....
|
|
||||
|
||||
![]()
στα λογια μου ερχεσαι!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρτεμια | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-06-07 00:58 |
Τιμές Αρτεμια | Nrgman | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-06 17:13 |
Γκαπυ+Αρτεμια | Celda | Ζωοτόκα | 3 | 07-09-05 08:19 |
αρτεμια...ποσο καιρο ζουν? | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 24-05-05 17:18 |
Αρτεμια, κουνούπια , και γιατί .. | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-06-04 00:30 |