|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τους 8 καρδινάλιους τους έχω 1,5 χρόνο τα 2 σκαλάρια τα έβαλα πριν ένα μηνα περίπου, προχτές έβαλα και 1 πλέκο μικρό, το ενυδρείο λειτουργεί 3 χρόνια. Οταν τα σκαλάρια μεγαλώσουν πολύ και εάν γίνουν επιθετικά θα δόσω τους καρδινάλιους.
Εχω ΡΗ 6,8 και ΚΗ 10 θα βελτιώσω της παραμέτρους του νερού και θα πάρω και ενα σετ απο τεστ για να κάνω μετρήσεις, θέλω τα ψάρια να εσθάνονται καλά και όλη η εικόνα του ενυδρείου να θυμίζει όσο γίνετε βιότοπο αμαζονίου. Σε ένα ντικιμαντέρ είχα δει οτι η καρδινάλιοι και τα αγγελόψαρα ζούνε μαζί σε μαυρα όξινα νερά, φυτρώνουν φυτά σε ανοιχτές φωτεινές περιοχές του ποταμού στην όχθη αλλά μέσα στο νερό, οπότε μπορώ να βάλω φυτά. Απο τα φυτά έβγαλα την βαλισνέρια γιγαν. γιατι μεγάλονε πολύ, εχω την σπιράλις το νούφαρο λότους και αγόρασα χτές εχινοδόρους 1 πρασσινο και 2 με κόκκινα φύλα.Εψαξα στην τρόπικα για ονομασία αλλα δεν μιαζουν με κανενα, θυμίζουν λίγο exinodorus bleheri. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες αμαζονίου | Genirous | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-06-07 09:34 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |
Liolios + Filou (Κοινωνικό Αμαζονίου) | Liolios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 27-01-07 11:36 |
Φυτά για Βιότοπο Αμαζονίου | Apostolis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 14-09-05 13:21 |
Ο καρχαρίας του....Αμαζονίου! | stergios | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 05-09-04 19:09 |