|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδώ !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ο τυπος εγραψε φοβερο αποτελεσμα ακομι ποιο κοντα στη φυση απ το προυγουμενο θελει βεβαια να την κανεις την πατεντα σε ενυδρειο με βαθος για να δειξει!αλλα αυτη η λασπηλα που βγαζει ειναι φοβερη...
μπορω να φανταστω οτι ετσι θα ειναι ο πυθμενας του καναλιου αυτης της φοτο
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα... Να υποθέσω πως έχει κολλήσει την άμμο με σιλικόνη;;;; Γενικά πρέπει να έχει σχέση με το diy (νομίζω είναι άρθρο του Γαύρου) που υπάρχει στο site του κυρίου Τάκη
|
||||
|
||||
![]()
Ο τύπος είναι Σουηδός και το ενυδρείο 300 λτ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω σχεδόν ετοιμάσει ενυδρειο 1500λτ, σχεδόν βιοτοπικό με άγριους δίσκους....υπομονή σε λίγες μέρες θα το ανεβάσω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το περιμενουμε...!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα (steady) καλό το ενυδρείο, αλλά οι ρίζες είναι απελπιστικά λίγες και μικρές...η άμμος είναι σχεδόν τέλεια!!!
Η τελευταία φωτό που ανέβασες δεν έχει σχέση με ποταμό blackwater, αλλά whitewater... ![]() ... Αν θες να πάρεις μια γεύση από μαύρο ποταμό ρίξε ένα βλέφαρο εδώ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι απαραιτητο οτι παντου θα εχει τεραστιους κορμους...τι λες? ναι οντως για τη φοτο εχεις δικιο με εξαπατησε το site που τη βρηκα και μια extra φοτο για σενα ''ηλιοβασιλεμα στο rio orinoco'' ![]() ![]() ![]() και στη δευτερη δες ενα δειγμα αμμου φαινεται καθαρα πως ειναι στις οχθες...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|