|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε αλλαγη και καλυτερη...... μπραβο..... τωρα βεβαια ο Μιχαλακης τι σχεση εχει με πετρες (εκτος ισως απο αυτες που εχει στο χοντροκεφαλο του);;;;;; Να μαθεις να ρωτας εκει που πρεπει.......
|
||||
|
||||
![]()
Εφυγες για AGA !!!!
Πολυ ωραιο στησιμο και φωτισμος που σε στελνει! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη δε σου κρύβω ότι αρχίζω να σου κλέβω ιδέες για το καινούργιο μου!!!!!
Μπράβο σου! Πταγματικά φοβερό αποτέλεσμα
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Πρέπει όμως να πω πως χωρίς την βοήθεια σας και του GAB γενικότερα θα είμουν ακόμα με σταμνούλες,πλαστικά φυτά,παρδαλές πέτρες και ελειπή φίλτρανση. ΤHANKS GAB! (ξέρω,ξέρω Τόλη....η σύνθεση των ψαριών...... ![]() ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις διορια 24 ωρων!!!!
![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Koίτα για να πω την αμαρτία μου δεν έχω σκοπό να τα βγάλω τώρα.
Αν σκεφτόμουν όπως σκέφτομαι τώρα δεν θα τα έβαζα καν. Αφού όμως τα έχω...τώρα πάει.... Θα τα κρατήσω όμως λιγάκι με την ελπίδα να πάρω καμμιά γέννα και ξεκαβ$$σω. Σίγουρα θα το κάνω ΜΟΝΟ tropheus αργότερα απλά όχι ακόμα. Αμαρτία εξομολογουμένη.αμαρτια ουκ εστί....(ή κάτι τέτοιο... ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση του Δισκοενυδρείου μου!! | AquaBoy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 27-03-07 17:44 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |