|
||||
|
||||
![]()
Πιο πανω αναφερεσαι στην algae bloom ετσι? Δηλαδη με συμβουλευεται να αλλαξω λαμπες? Λετε ετσι να ληθει το προβλημα ή……… βλεποντας και κανοντα? Αλλαγες νερου Ποσο και κάθε ποτε προτείνετε? Κατι άλλο που πρεπειι να κανω?
Καμια συμβουλη για λαμπες? Θα ψαξω και εγω μεσα στο site αλλα δυστυχώς δεν εχω και τοσος χρονο να κανω εμπεριστατωμένη αναζητηση. Ευχαριστω. Υ.Γ. το νερο οσο παει και..... και χθες εκανα αλλαγη 50% ------------------------- Αν είναι algae bloom εχουν καποιο προβλημα τα ψαρακια μου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 21-06-07 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμες γνώσεις για το νερό | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 19-12-06 03:15 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |
Τι είναι το νερό RO ? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 16-11-05 20:11 |
Dwarf Cichlids και το νερό τους | Obelix(Reifen) | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 09-02-04 03:48 |