|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ενα ποστ με εναν τυπο που εχει φτιαξει ενα ενυδρειο λεπτο και ψηλο το οποιο επικοινωνει με ενα αλλο σαν πισινα.Το ψηλο αντι για πατο εφαπτεται σατην επιφανεια του ενυδρειου δαπεδου.Τα ψαρια μπορουσαν να πηγαινουν και στο ενυδρειο που ταν κολληεμνο στο τοιχο και στο δαπεδου
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εννοεις κατι σαν αυτο?
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εννουσα σαν και αυτο στην φωτο.η επιφανεια του ειναι στο ιδιο υψος με το πατωμα.παντως απο αυτα που εχουν ειπωθει οτι τα ψαρια βασανιζονται εκει και εχει απωλειες δεν βλεπω το λογο να κανω κατι τετοιο.ευχαριστω ολους παντως για το ενδιαφερον σας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |
μεγαλα ενυδρεια | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-04-07 17:49 |