|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εκτος της αμμου θα πρεπει να δουμε και τις φωτο γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν λειτουργει με τη λογικη του κοινου φιλτρου αμμου οπως αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s.../listtype/list
|
|||
|
|||
![]()
αυτό το βιντεακι θα διαγράφει από το σίτε μόνο και μόνο επειδή εχει μαυρη σωλήνα το σαββατοκύριακο θα φτιάξω ένα από την αρχή με σωστές σωληνώσεις και θα βάλω επάνω μια 800 αντλία ώστε να δείτε από την αρχή την κατασκευή του
Να είστε καλά ολοι και περιμένω παρατηρήσεις http://www.youtube.com/watch?v=iCcLggkNgUY |
|
|||
|
|||
![]()
αυτό το βιντεακι θα διαγράφει από το σίτε σε μερικες μερες..... http://www.youtube.com/watch?v=iCcLggkNgUY
Δεν είχα σχόλιο σήμερα γιατί ? Ετοιμάζομαι να κάνω ένα video από την αρχή ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένο και να το βάλω στο DΙY , Περιμένω σχόλια εκανα τεστ σημερα ( ενας φιλος την εκανε επλιζω να ειναι σωστη) PH = 8.2 NO2 = 0 AMONIA = 0 kH = 232.7 GH = 71.6 |
|
||||
|
||||
![]()
KH=232,7 ? Με τι μετράει?
GH=71,6 ? Επίσης!
|
|||
|
|||
![]()
master test kiτ αναφέρει απέξω το κουτί δεν εχω άλλες πληροφορίες sorry ίσος εαν αναφέρω σε σταγόνες βοηθηση,
KG 232.7 = 13 σταγόνες GH 71.6 = 4 σταγόνες σήμερα βρήκα άμμο πυριτίου οπότε θα την βάλω στο νέο φίλτρο που πρόκειται να κάνω και αυριο δευτερα θα την περασω και απο υδροχλωρικό οξύ όπως προτείνεται ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ευχαριστώ Πάνος |
|
||||
|
||||
![]()
περιπου οπως το φανταζομουν αλλα καλυτερο......το κακο με την αμμο που χρησιμοποεις ειναι οτι ειναι πολυ συμπαγης και δεν μπορεις να εκμεταλλευτεις ολη την επιφανεια της........ ΚΑνονικα η αμμος θα επρεπε να στροβιλιζεται και να γεμιζει το μπουκαλι ως επανω....... Το δε προφιλτρο που εβαλες στο ενυδρειο........ Μια ομορφια.......κατι πιο συμαζεμενο δεν μπορουσες να βρεις;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Να με πάλι εδώ
Έκανα τεστ όλο τα του ενυδρείο με το υδροχλωρικό οξύ και ήθελα να σας αναφέρω ότι δεν βρέθηκε τίποτα να αφρίζει μέχρι η άμμο που ανάφερα στο αρχικό μήνυμα μου Τυχερός είμαι πάλι σκέφτηκα ..... τέλος καλό όλα καλά Έπειτα από την γνωριμία μας εδώ, και διαβάζοντας αρκετά μηνύματα σιγά- σιγά σας έχω μάθει όλους τι καπνό φουμάρετε ![]() Θα ήθελα κάποιος να μου πει τελικά πως θα κατεβάζω το PH με την τυρφη γιατί μου μπήκε ιδέα να πάρω μερικά ακόμη αγγελόψαρα για να γίνω μπαμπάς Καποιο link απο τον “ LASAL στον “SV2FRI” με τυρφη DIY κάπου πήρε το ματι μου αλλα δεν υπάρχει ποια η σελίδα Αντε μια και το ενυδρείο πήγε καλά 2 χρονάκια τεστ ας κάνουμε και μια αλλαγή Oσο για την αρχική μου ερώτηση εάν ανεβάζει το φίλτρο άμμου το PH , σήμερα έκανα τεστ και βρίσκεται στο 8.2 τελικά Κύριε “Pritanis”μην νομίζεις ότι και σένα δεν έχω να στα ψάλω .... διάβασα αρκετά μηνηματακια και δεν μπορώ να πω ……μου έχεις πάρει την καρδιά να σε καλά φίλε μου και να μας δίνεις γνώση. Οσο για την πυκνότητα τις άμμου κάτι ετοιμάζω... Πανος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
Betta μονο του σε 70 λιτρα? | tsaligo | Bettas | 9 | 24-11-05 17:37 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |