|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως ότι π.χ τον έχεις ρυθμίσει στους 26 βαθμούς ενώ αυτός ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 29-30; Κάτι τέτοιο έχω πάθει εγώ με έναν jager που έχω. Από ότι ξέρω αυτοί οι θερμαντήρες μπορούν να καλυμπραριστούν με το κουμπάκι που υπάρχει στο πάνω μέρος τους, πάνω από τον αριθμησμένο δίσκο με τις επιθυμητές θερμοκρασίες αλλά δεν έχω καταλάβει πως; Αν κάποιος ξέρει τι εννοώ και ξέρει πως γίνεται αυτή η ρύθμιση ας κάνει μία περιγραφή του τρόπου. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις το θερμοστατη στους 24 πχ δοκιμαζεις και βλεπεις ποσο θα παει η θερμοκρασια αν παει 28 τοτε το κουμπακι αυτο το σηκωνεις προς τα πανω γυριζεις τη ροδελα και εκει που ηταν το 26 βαζεις το 28- αλλα επειδη εχεις σηκωσει το κουμπακι γυριζει κουφια δεν πιανει- κατεβαζεις το κουμπακι και ειναι μια χαρα αλλα αμα δε βαριεσαι!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρυθμιση ph με τυρφη? | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 18-04-07 14:55 |
Ρυθμιση μπουκαλας διοξειδιου | Δημητρης Peristeri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-04-07 11:50 |
Ρυθμιση ΡΗ | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-01-04 04:40 |