|
|
||||
|
||||
![]()
stav ευχαριστώ για την απάντηση
![]() Λοιπον οι anubiες ειναι 2 κ ειναι μεσα σε κατι πλαστικα γλαστρακια (ετσι δλδ μας ειπαν να τα βαλουμε μεσα στο χαλικακι, μαζι με το γλαστρακι). Οι ριζες τους ειναι μεσα στο χαλικακι ενω η βασικη τους ριζα με τα παρακλαδια εκτος. Δεν ξερω αν αυτο εννοεις ![]() Παντως δεν εχει στις ριζες αυτο το χνουδι παρα μονο στον ενα κ μοναδικο ανθο... |
|
||||
|
||||
![]()
θα τις βγάλεις προσεκτικά από τα γλαστράκια ώστε να μην σπάσουν οι ρίζες και θα τις δέσεις σε ένα βραχάκι ή σε ένα ξύλο.
Μπορείς να τις βάλεις και στο χαλίκι,αλλά να προσέξεις η ρίζα (το χοντρό μέρος της ) να είναι έξω. θα ψάξω φωτό για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ. __________________________________________________ __________________________ Το βρήκα!! Διάβασε αυτό http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._var__nana.htm
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Σε συνέχεια των προηγούμενων ποστ μου που αφορούν στο νέο ενυδρείο κ έχοντας επί πράξει προχωρήσει στο στρώσιμό του με τη χρήση αμμωνίας -από την τρίτη- (δυστυχώς λόγω απουσίας εκτός αθηνών είναι δύσκολο να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με τον σύλλογο εντός σκ, όπου συνηθίζεται να πραγματοποιούνται συναντήσεις ώστε να μπορούσαμε να πάρουμε "μπόλι") οι χτεσινές μετρήσεις που κάναμε είχαν ως αποτέλεσμα -αμμώνιο 5mg -νιτρικά 0 Απ'όσα έχω διαβάσει τόσο εδώ όσο κ στην σελίδα του admin (παρεμπιπτόντως ένα μεγάλο μπράβο για τις πληροφορίες που παρέχονται κ για το γενικότερο στήσιμό για τα δεδομένα των ελληνικών site που αφορούν σε κάποιο χόμπυ!!) είναι φυσιολογικές οι τιμές. (ελπίζω να μην έχω καταλάβει λάθος!) Πότε μπορώ να περιμένω το ανέβασμα των νιτρικών (έχουν περάσει 4 μέρες με αλλαγές μερίδας νερού + πρόσθεση αμμωνίας ανά δύο μέρες κ των συναφή απαραίτητων υγρών)??? Επίσης από προχτές έχουν δημιουργηθεί στα τζάμια κάτι διαφανείς τριχούλες (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα...)..είναι φυσιολογικό?? Στα φύλλα των φυτών η άλγη έχει αυξηθεί από τότε που τα φυτέψαμε(είχαν ήδη άλγη πάνω τους όπως προείπα σε άλλο πόστ) αλλά χτές τρίβωντάς την μου θύμισε μυρωδιά μούχλας... ***Εννοείται πώς το μοναδικό -πλέον- χρυσόψαρο βρίσκεται ακόμα στην μεγάλη γυάλα που το είχαμε εξ'αρχής εως ότου στρωθεί το ενυδρείο κ όχι μέσα σ'αυτό. (το οποίο εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται πως από τότε που έμεινε μόνο του δείχνει να χει πέσει σε μελαγχολία --μπορεί να θέλει παρέα??) Ευχαριστώ κ πάλι εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις σας κ καλό σκ να έχετε! |
|
||||
|
||||
![]()
To χρυσόψαρο στη γυάλα υποφέρει και γι αυτό το βλέπεις μελαγχολικό. Ούτε γι αστείο η παρέα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=15972 http://www.aquaticscape.com/articles/algae.htm#brush |
|
||||
|
||||
![]()
macblack > ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
![]() το λοιπόν...οσον αφορά στο ενυδρειάκι...βλέπω οτι καθρεφίζονται τα πάντα μέσα του. εαν λοιπόν κατοικηθεί από ψαράκια αυτό που κατα κόρον διαβάζω περί του στρεσσαρίσματός τους λόγω αντανάκλασης του ειδώλου τους πως μπορεί να αποφευχθεί εν τέλει???? ένα φόντο στο πίσω μέρος του ενυδρείου κόβει την εκεί αντανακλαση...με τις υπόλοιπες 3 πλευρές τι γίνεται?!?!?! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sofia το οτι ολες οι πλευρες ειναι σαν καθρεπτης ισχυει μονο για σενα οχι για τα ψαρια ειναι οπτικο τρικ αναλογα με την γωνια που κοιτας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο άσχετο με το θέμα αλλά και εμένα με έχει απασχολήσει αυτό! Μπορείς να μου πείς γιατί συμβαίνει αυτό;;;;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-05-07 08:46 |
Νέο ενυδρείο | passenger | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-05-06 11:52 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |