|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε προσπάθεια από εμένα για την καλύτερη διαβίωση των μονομάχων είναι άξια συγχαρητηρίων.
Θα σου πω λοιπόν "μπράβο φίλε μου" για την προσπάθειά σου και παρατήρησε τις πατέντες σου για την ορθή λειτουργία τους. Παρατήρηση: Μήπως να έβγαζες την ανούμπια απο το γλαστράκι? Ο υαλοβάμβακας δεν είναι και ότι καλύτερο!!!! Να μου πείς ακόμη δεν έχεις πάρει ξύλο να τη δέσεις... Πάρε γρήγορα θα σου έλεγα εγώ, και διώξε υαλοβάμβακα απο τις ρίζες. Και πάλι μπράβο για την προσπάθεια... ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
φωτο απο μερικους απ'τους μονομαχους μου | Mariel | Bettas | 9 | 25-03-05 16:55 |
Γιατί η μονομαχίνα μου ορμάει σε όποιον αρσενικό βάλω; | maria-paok | Bettas | 10 | 29-11-04 02:44 |