|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για την αξιοπιστία του elliwel, να πω κι εγώ ότι συμφωνω απόλυτα με τον kastmaniac.
Εγώ τον έχω από 10 Μαϊου 2006. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να συνεισφέρω και εγώ στην κουβέντα με μια προσωπική εμπειρεία.
Απο το περασμένο Σεπτέμβρη δουλεύει στο μικρό μου (αλμυρό) χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά απο μια ψιλοπλημύρα που τον βρήκα βρεγμένο ..... !!! Ενα καθάρισμα & καλιμπραρισμά και όλα εν' τάξη. |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πωωω.... αδιάβαστη πιάστηκα....!!!!
Τι καλιμπράρισμα???? Να υποθέσω ότι θα έπρεπε να τον έχω καλιμπράρει? Και πως??? Μόνο ο ph controller ήξερα ότι καλιμπράρεται. Οχι ο eliwell... Μπορώ να έχω λεπτομέρειες παρακαλώ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Τί κάνω εγώ ...... βάζω το αισθητήριο κάτω απο την γλώσσα μου για αρκετά λεπτά όταν ποιά σταθεροποιηθεί η ένδειξη θα πρέπει να είναι στο 36,6 αν είμαι υγιείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αισθητηρες θερμοκρασιας δεν εχουν καμμια σχεση με τα ph μετρα...
Και γενικα ΔΕΝ τσουλανε. Οποτε αν εχεις και σφαλμα μισο βαθμο στη μετρηση δεν τρεχει και τιποτε... Δεν θα ελεγα το ιδιο και για το ph oμως.. Οσο για τη θερμοκρασια του σωματος στους 36,6 ως σταθερα καλιμπραρισματος, εχω τις ενστασεις μου.... Προτιμοτερο ειναι ενα απλο υδραργυρικο θερμομετρο ενυδρειου.... |
|
||||
|
||||
![]()
/Stupid post mode on
Το οτι θα θέλαμε και controller για να μετρήσουμε ενδεχόμενο πυρετό δεν το είχα σκεφτεί ποτε .... τι σου κάνει η τεχνολογία... ![]() /Stupid post mode off
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με την ανάπτυξη τους (ενστάσεις) διευρύνεις την οπτική μας, δείξε μας παρακαλώ την "σκοτεινή" πλευρά .... |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροδιο που συνδεεται με συσκευη που ειναι συνδεδεμενη με το δικτυο εγω δεν θα την εβαζα στη γλωσσα μου.. Οσο ασφαλες και αν θεωρειται.
Εξαλλου, ειναι γνωστο οτι η καλυτερη θερμομετρηση γινεται οταν το θερμομετρο βρισκεται σε πιο κλειστες περιοχες που δεν κυκλοφορει αερας... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ELIWELL ic915/c | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 66 | 11-02-09 15:48 |
Συνδεσμολογία & πληροφορίες για τον eliwell IC 915/C | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-05-07 11:26 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |
Eliwell IC915 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 60 | 02-02-07 09:07 |