|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες είναι απλά ζήτημα χρόνου...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά, είναι λάθος να λέμε ότι κάποιο είδος ψαριού είναι ή δεν είναι ανθεκτικό. Μιλάμε για ζωντανούς οργανισμούς και όχι κάτι αναλώσιμο!
Τέλος πάντων, το ότι τα υπόλοιπα ψάρια σου φαίνονται να μην έχουν πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρώτα απο τα καταστήματα πρέπει να κοπεί η αντίληψη αυτή ....
|
||||
|
||||
![]()
εγω απλα ετσι εχω ακουσει.και για αυτο φυσικα το οποια.
οποτε το καλυτερο μαλλον που εχω να κανω ειναι να παρω γρηρορα το σετ για να κανω τις μετρησεις και μετα να δουμε τι φταιει.σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους σημερα εγιναν η μετρησεις.οπως το φανταζομουν κατι δεν
προχωρουσε καλα.ακουω γνωμες-ιδεες. PH=6 Νιτρικα(NO3)=0 Αμμωνια(NH4/NH3)=1mg/l χωρις να ξερω πολλα βλεπω, χαμηλο PH και αμμωνια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνια 1.. DefCon 3
Κανεις αμεσως δυο αλλαγες νερου 50% τουλαχιστον ωστε να πεσει στο ,25. Και κανεις αλλη μια αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
defcon 3?????
ξεχασα να πω οτι η μετρησεις γινανε με τα υγρα τεστ τις SERA . ελπιζω να ειναι αξιοπιστα.γενικα εχω ακουσει καλα λογια. οταν λες 2 αλλαγες 50%? φανταζομαι εννοεις 1 αδειασμα το μισο+ξανα γεμισμα+ξανα αδειασμα το μισο? το PH δεν ειναι αρκετα χαμηλο? |
|
||||
|
||||
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/DEFCON
![]() ![]() ![]() Ας το το ph προς το παρον , δεν ειναι προβλημα... Ναι αυτο εννοω με τις αλλαγες. |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα μετρας με σερα ολα ειναι δυνατα
Και χωρις πλακα τα σερα το μονο που δεν είναι, ειναι αξιόπιστα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν θέλω να γίνω συνεργός... | caverman | ¶λλα ζώα | 68 | 13-07-06 11:28 |
Δεν θελει να γινει πατερας | soza | Bettas | 6 | 21-05-06 00:44 |
Μαχαιρόψαρα - Γκάπυ που δεν γέννησαν | cubapete | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 19:29 |
zebra με guppies.Mπορουν να ζησουν μαζι? | satking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-03-05 22:45 |
Δεν μπορώ να ανεβάσω photos | qstavrosq | Greek Aquarist's Boards | 3 | 27-11-04 17:26 |