|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
2χιλ.Τωρα ηρεμισε καπως.Κανει 3φυσαλιδες περιπου/δευτ
__________________
~OPEL~ |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι έχει βιολογία αλλά αφού στο άλλο δεν έχεις φίλτρο βυθού,μεγάλο μέρος αυτών των ωφέλιμων βακτηριδίων θα χαθεί γιατί δεν θα υπάρχει αρκετό οξυγόνο να τα συντηρήσει...
Το μακαρόνι του εξωτερικού σου στο 120αρι δεν πιστεύω να έχει αρκετά βακτήρια σε τόσες λίγες μέρες... Συνέχισε να ταίζεις όσο και στο 120αρι όπως σου είπα παραπάνω και μόλις έχεις καλές μετρήσεις,μια αλλαγή νερού και έτοιμος... ![]()
__________________
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |
μπολιασμα απετυχε? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-01-07 20:19 |
Στρώσιμο καινούριου ενυδρείου με "μπολιασμα" απο ήδη στρωμένο | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-06-06 11:44 |