|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην εταιρία που εργάζομαι χρησιμοποιούμαι κόλλα UV και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως το τζάμι να σπάσει, υπάρχει περίπτωση, αλλά να ξεκολλήσει η UV καμία.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γι' αυτό λέω ότι υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει ο μεντεσές.Σαν κόλληση με UV δεν παίζετε.Μεγάλη αντοχή αλλά όχι σε νερό. Αν δεν κάνω λάθος το γράφει και στο μπουκαλάκι της. Υ.Γ. Προς θεού μην το πάρεις σαν προσωπική αντιπαράθεση. Καμία σχέση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο θέμα τώρα. Στο μόνο που κρατώ μια επιφύλαξη είναι να υπάρχουν διαφορετικές κόλλες UV, γιατί το πείραμα που λες το έχω κάνει και μάλιστα φιλοξενούσε για τουλάχιστο 2 χρόνια υδρόβια φυτά. Ήταν μια γυάλα 20*20*20, και μην μου βγει κανένας τώρα και μου πει διάφορα γιατί… ήταν μια φορά και έναν καιρό όπου «ντέν ήξερα καρντιά μου» ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα βέβαια είναι λίγο αργά γιατί την έχεις πάρει την απόφασή σου για τζάμι αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και αυτοκόλλητο που από τη μια μεριά είναι σαν αλουμινόφυλο και καθρεφτίζει.
Το βρήκα στο telemarketing όταν έψαχνα μια φτηνή λύση για ανάκλαση του φωτισμού των λαμπών. Προυπόθεση βέβαια είναι η επιφάνεια στην οποία θα κολληθεί να είναι λεία. Εγώ το κόλλησα σε plexi καπάκι. Θα το βρεις με την ονομασία "αυτοκόλλητος καθρέφτης". Καλή επιτυχία στο project σου ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρατζουνισμενο τζαμι | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-10-16 17:20 |
Γρατζουνια σε τζαμι. | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 08-02-07 22:24 |
Τζαμι 5 χιλ | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 19-05-06 19:17 |
τζαμι | menios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-11-05 03:26 |
τρυπα στο τζαμι | ksaderfos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-09-05 23:30 |