|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 2 κλόουν ήδη. Τώρα για άλλη λάμπα δεν με πέρνει. Αν μπορέσω να βάλω μια ανεμώνη ή ένα κλαμ θα είμαι καλύμένος.Τό κλαμ φοβάμαι μήπως θέλει πιο πολύ φώς . θα το μελετήσουμε !!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υψος εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
περίπου 40 πόντους ειναι
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα 60 λίτρα δηλαδή έχεις περίπου 50 watt. Το πρόβλημα όμως είναι οτι τα watt αυτά είναι από ακτινική και από 18.000 Κ. To φως δεν είναι αρκετά μπλε?
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι το φως σου είναι αδύναμο. Δεν νομίζω οτι μπορείς να κρατήσεις ούτε ανεμώνη ούτε clam. Τώρα για κάποιο κοράλλι που δεν χρειάζεται πολύ φώς οκ.
|
||||
|
||||
![]()
Mπορει πολυ οικονομικα ομως να βαλει ενα 70αρι ΜΗ προβολεα και να κρατησει οτι θελει.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αλλά Tricky...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το ενυδρείο έχει ένα οραίο γαλάζιο χρώμα τ΄ωρα, που μου αρέσει κιολας . Αν κατάλαβα καλά, λέτε οτι φταίει το γεγονός οτι έχω και μία λάμπα ακτινική? Δηλαδή αν τη βγάλω και βάλω κάποια άλλη το θέμα λύνεται? Ή λέτε οτι με 2 Τ5 , είτε λευκές είτε ακτινικές δεν γίνεται τίποτα για κλαμ και ανεμώνη ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόψεις για τον φωτισμό | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-07 08:21 |
Ερώτηση για φωτισμό | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-03-07 11:45 |
Προτάσεις για φωτισμό 65 λίτρων | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 25-11-06 22:00 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
προτάσεις για φωτισμό | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-11-05 19:36 |