|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα εγω το λεω απο πλευρας ψαριων γιατι εχω μεσα στ ο ενυδρειο κλοουνακια και απο οτι ξερω απο τα βιβλια που διαβασα ειναι πολλη επιρεπει στις ασθενειες και σκεφτομαι μηπως δεν κανει καλο αυτη η κιτρινιλα χω παρατηρησει οτι καθε αλλαγη νερου κανει πιο δραστηρια τα ψαρια και με πιο εντονα χρωματα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 14-04-07 στις 21:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Η κιτρινιλλα δεν πειράζει μην σε ανησυχεί το ph να ελέγχεις μόνο μην στο κατεβάσουν τα ξύλα
|
|
||||
|
||||
![]()
το ph το μετρησα το πρωι ηταν 7,5 προ 8 με τα τεστ τησ τετρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Επομενως παμε στην απάντηση του Σωτηρη netblues κανενα προβλημα και υπομονη
|
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι λεο να πω και εγω καποιοσ πετσοπας μου ειπε οτι θελουν βρασιμο και φυσικα δεν τον πιστεψα καλα εκανα????? εσεις τι λετε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βράσιμο απ'ότι έχω διαβάσει βοηθά στο να φύγει η πολύ κιτρινίλα... οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να τον πιστέψεις...
|
||||
|
||||
![]()
Με το βρασιματάκι διορθώνονται πολλά..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξυλα για διακοσμηση | Θεοδωρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 20-09-06 20:08 |
Ξυλα Με Τισ Αφρικανεσ | sea_land | Malawi | 10 | 07-09-06 16:41 |
ΤΡΙΧΙΔΙΑ, ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ, ΓΛΙΤΣΑ | steve_ier | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-02-04 03:02 |
ΦΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΑ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:03 |