|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάλιο αργά παρά ποτέ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11015 Αν έχεις κι άλλα φυτά θα σου καταναλώνει νιτρικά και φωσφορικά που ειναι απαραίτητα για τα φυτά ΥΓ. Είναι και υπόμνημα κλαζ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ,οντως..!!
παρολα αυτα ομως εμενα μου θυμησε οταν πρωτακουσα γι'αυτο, το φυτο σε ενα σπιτι φιλου μου ,πολυ οικειο,και τοτε...μπλα..μπλα...μπλα..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το εψαξα αυτο το σαιτ ακρη δεν πολυεβγαλα....Τελοαπαντων την εμπειρια μου θα τη πω μολις ερθουν στα χερια μου!!
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας γιατί ακριβώς το ίδιο φυτό σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επαναφερω το θεμα με τα μαγκροβια.Παταγωδης αποτυχια στο ενυδρειο.Τεινουν προς τη σαπιλα.Υστερα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι κατα περιοδους καλυπτεται απο νερο.Οποτε πειραματιζομαι μαζι τους σε χωμα κανονικο εκτος ενυδρειου με μεγαλη υγρασια.Ισως τελικα κανει για καμια λιμνουλα με Κοι.Σιγουρα ομως δεν το συστηνω για ενυδρειο.Εκτος και αν πια σε μενα μονο δεν πηγαν καλα ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 11:38 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |
Θα σας αλλάξω τα φώτα !!! | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-04 09:47 |
Τα Φώτα σας παρακαλώ!!! | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 14-03-04 01:13 |