|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Tricky,
Το θέμα ρεφρακτόμετρου έληξε διότι παρήγγειλα απο την ιστοσελίδα που μου υποδείξατε. Απλά θα πάρει κάπιοες μέρες μέχρι να το παραλάβω. Μου είναι σαφές πως η αλατότητα είναι ακριβείς μαζί με τις άλλες μετρήσεις φυσικά. Έχεις δίκιο σχετικά με τις φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς θα μπορούσα να το κάνω.....???? Μήπως μπορείς να μου πείς σχετικά με τον φωτισμό...Πόσες ώρες πρέπει να ανάβουν οι λευκές και πόσες οι blue marine? (Τ5 2 λευκές και 2 blue). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να τα εχεις πχ 9 ωρες ολα αναμμενα και μετα να αφηνεις μονο τις 2 μπλε αναμμενες για κανα 2 ωρο ωστε να γινεται ομαλα ο κυκλος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Εντόπισα 2 καβουράκια, 1 μικρό αστερία και 1 ανεμώνη που χαλιρουν άκρας υγείας και κινούνται μέσα στο ενυδρείο.... Προφανώς τα κουβαλούσε ο βράχος μέσα.... Πρέπει να κάνω κάτι??? Χρειάζονται κάποια τροφή ή κάτι άλλο???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
H ανεμώνη θέλει αρκετη προσοχή- καλή κυκλοφορία, καλό φωτισμό κ.τ.λ για να μην πεθάνει, γιατί έτσι θα κινδυνευσει όλο το σύστημα σου...
|
||||
|
||||
![]()
Καλή κυκλοφορία έχουμε, ξεκαθάρισε τι εννοείς με καλό φωτισμό?? Πόσες ώρες λευκές πόσες blue? Φωτό είναι αδύνατον διότι η ανεμώνη είναι μικρή και δεν νετάρει ο φακός. Όσο για τα καβούρια τα οποία κρύβονται, δεν καταλαβαίνω τι ενοείς "τα καβουράκια τι ίδιο είναι reef safe"???
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη σε θαλασσινό. | ΑΡΤΕΜΗΣ | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 17-06-05 14:06 |
Νέο θαλασσινό | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-02-05 14:27 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |