|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
O πολύς Λιακόπουλος βλάπτει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να επιθυμώ τη συνέχεια του θέματος, αν και είναι πολύ ενδιαφέρον και καλό θα ήταν να διερευνηθεί πολιτισμένα, θα ήθελα να εκφράσω τη σύμφωνη γνώμη μου, για τους σωστούς χειρισμούς εκ μέρους σας.
Με εκτίμηση Νίκος Ψάλτης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τους αρμόδιους που με την κίνησή τους αυτή προστάτευσαν όλους (συμπεριλαμβανομένου και εμού) από τα κακοηθέστατα σχόλια του εν λόγω κυρίου. Το "μαύρο σκυλάκι" προέκυψε καθώς στην υπογραφή μου έχω φωτογραφία του σκύλου μου, απλώς για να ξέρετε.... Ευχαριστώ και συγνώμη που έδωσα κι άλλη συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτα καλα που λετε φιλοι, αλλα απο οτι φανηκε, τον κυριο τον ξαναδεχτηκατε στο φορουμ σας....
Αυτο δειχνει, οτι ή εδω ηταν λαθος που διαγραφτηκε, ή δεν ξερω τι να πω.... Ολοι για το χομπι κλπ κλπ, αλλα υποθετω οτι παιζουν ρολο και καποια αλλα πραγματα περα απο αυτο, καποιες αρχες που δεν ξεπερνιωνται ετσι, μονο γιατι συμφερει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Takis : 03-04-07 στις 21:06 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις - προγραμματισμός - απόψεις | KwstasV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-02-07 14:58 |
Κελυφη σαλιγκαριων | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 09-12-06 00:28 |
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ | ΓιαγκΤ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-12-04 21:35 |
Λύση φωτισμού για το 15λιτρο | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-09-04 12:48 |
πιθανή αναγνώριση και ίσως γεννητούρια?(άσχετος) | Maax | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-07-04 16:24 |