|
|
||||
|
||||
![]()
H ταμπελα πλεον γραφει "ηλεκτροραμα", που αν δεν κανω λαθος ειναι η αλυσιδα καταστηματων του αλλου αδερφου...
|
||||
|
||||
![]()
mao καλώς ήρθες κι από δω, καλώς σε βρήκαμε στη παρέα μας...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες "συγκάτοικε"!!!
![]() Εδώ θα βρεις λύση σε κάθε πρόβλημά σου, με τα βλήματα της της αγοράς πως θα βρεις άκρη που αν δεν ξέρουν (πράγμα πολύ συνηθισμένο) σε κοιτάνε σαν ούφο ή πάνε να σε βγάλουν τρελό ... αχ τους ξέρω ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
thanx παιδες!!αντε μηπως δουμε και καμια ασπρη μερα!! αναμενουμε λοιπον καθοδο στη θεσνικη.
τι βλεπω;υπαρχει και ...συμπατριωτης εδω μεσα;aloha!!απο οτι βλεπω,δεν ειναι τελικα ιδεα μου οτι οι της πολης μας ειδικοι δεν ειναι τελικα και τοσο...ειδικοι.αν και αρχαριος των αρχαριων εγω,αυτην την αποψη εχω. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια sorry,αλλα ξεχαστηκα sto πιο σημαντικο.λεω να παω για την sylvania 8watt.καλα δεν θα ειμαι;μετα,συμφωνα με την εταιρια,παμε για 14watt,και 15 watt.σε περιπτωση που δεν εχουν την 8watt,λετε να παω στις πιο μεγαλες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και ο Στέλιος αλλά θα τον βρεις μόνο στους "θηρευτές."
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |
Aκομα Μια Μεγαλη Στιγμη...... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-07 19:26 |
ΞΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ!(ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ..) | GIWRGOS | Bettas | 9 | 13-01-05 00:35 |
ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ??? | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-04-04 10:42 |