|
|
||||
|
||||
![]()
παίδες από εδώ το είδα.μήπως δεν κατάλαβα εγώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μετά από 7 μέρες το μάτι του έχει ξεπρηστεί αρκετά αλλά παραμένει πρησμένο και θολό.συνεχίζω την θεραπεία και εύχομαι να τελειώσει γρήγορα γιατί πριν α από 4 μέρες ήταν τριπλάσιο σε πρήξιμο και είπα ότι μπορεί να χάσει και το μάτι του.αλλά όλα καλά( ελπίζω ) και μαζεύτηκε .το καημένο δεν βλέπει από το πρησμένο μάτι λέτε να τυφλωθεί?να έχουμε συνέπειες?
|
|
||||
|
||||
![]()
9 μέρες περάσαν και το μάτι έχει ξεπρηστεί αρκετά.είναι πολύ ζωηρός κάνει φωλιά εδώ και 3 μέρες και τον βλέπω να βρίσκει ξανά τον εαυτό του.πιστεύω ότι πέρασε το κακό.την θεραπεία την συνεχίζω.στο πιο πάνω ποστ καμιά απάντηση?λέτε να του μείνει κουσούρι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ξανά βοήθεια.τελικά μετά από την θεραπεία με το αλάτι έφυγε το pop eye αλλά τώρα μετά από περιπου 20 μέρες βλέπω ότι άρχισε να ξανάφουσκώνει το μάτι.τι να κάνω?
πάλι θεραπεία με αλάτι?μήπως θέλει κάτι πιο δραστικό? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να ψάχναμε αν υπάρχει αιτία (χημεία νερού) για την επανεμφάνιση? Από μετρήσεις πως είσαι?
|
||||
|
||||
![]()
σημερινές μετρήσεις : αμμωνία 0 νο2 0 νο3 12.5 ph 7.5
και από τότε που έγινε το σκηνικό αλλαγές νερού για καθαρό νεράκι κάθε 3 μέρες,άκουσα για ενα φάρμακο melafix ή pimafix δεν είμαι σίγουρος ποιο απο τα δυο.ειναι καλο αυτο? μάλλον δεν πέρασε η αρρώστια και ξανά εμφανίστηκε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
Aρρωστος Δίσκος | PascM | Δίσκοι | 7 | 25-03-06 10:37 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |