|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω ενα φωτιστικο συστημα της Giessemann, που κρεμεται πανω απο το ενυδρειο σε 30εκ. απο την επιφανεια του νερου [/quote] Το καλοκαίρι τι κάνεις με την θερμοκρασία? [/quote] Λειτουργει παντα το κλιματιστικο του σπιτιου (καλη δροσια) και επι πλεον εχω ενα ανεμιστηρακι στο sump (ριχνει απο μονο του τη θερμ. κατα 1,5 βαθμο). Ετσι φιατηρειται στους 28 βαθμους. [/quote] Τώρα σχετικά με την ροή. Μπορεί όντως να έχεις 4500 λίτρα, αλλά δεν επαρκούν. Πρώτον γιατί απλά θες περισσότερη [/quote] Εχω 15 φορες. ΝΑ παω στις 20? [/quote] και κυριοτέρον γιατί η ροή δεν φτάνει χαμηλά στο ενυδρείο. Ο βράχος δέχεται τη ροή αυτή που έχεις? Και από πίσω? [/quote] Εγω βλεπω χαμηλα να εχει ρευμα νερου. απλα δεν ξερω αν ειναι επαρκες. Απο πισω ο βραχος δεν δεχεται ροη. Τι προτεινεις?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
το σταδιο του ενυδρειου μου... | Vasilis | Reef | 9 | 24-10-04 11:12 |