|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το ψαράκι με τόσα νιτρικά
Κάνε μια αλλαγή νερού. |
|
|||
|
|||
![]()
200mg/lt παραμένει και μετά απο αλλαγή νερού άντε να πέσει στα 100. Δεν ξέρω αν είναι τα νερό της βρύσης ή όχι. Βεβαία μπορεί να φταίει και το τέστ γιατί είναι της Sera και απ'ότι διάβασα εδώ μέσα δεν είναι και από τα καλύτερα. Θα πάρω άλλα με την πρώτη ευκαίρια να δοκιμάσω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από δω vouros, πως πάει το στρώσιμο, το χρυσόψαρο θα το κρατήσεις?
|
|||
|
|||
![]()
To στρώσιμο προχωράει. Ανέβηκα αυτό το σαββατοκύριακο Αθήνα και πήρα καινούρια τεστ της Tetra. Χθεσινές μετρήσεις:
ΝΗ4: 0mg/lt NO2: 0.5mg/lt NO3: 50mg/lt GH: 24 KH: 10 PH: 8-9 (Δε μπορω να καταλάβω ακριβώς το χρώμα) Σημερινές μετρήσεις ΝΗ4: 0mg/lt ΝΟ2: 0.4mg/lt NO3: 50mg/lt GH: 24 KH: 10 PH: 8-9 Επίσης πήρα και ένα ξύλο όπου αυτό επιπλέει αν και η μια πλευρά σήμερα έχει κάτσει και πήρα και τα εξής φυτά: 1 Microsorum pteropus "Windelov", 2 Anudias nana, 1 Anubias angustifolia όπου αυτά τα έχω βάλει πάνω στα ξύλα και 1 cryptocoryne undulata "broad leaves". Το cryptocoryne που μπαίνει; Εγώ το έβαλα πίσω. Σωστά το έβαλα εκεί ή θέλει πιο μποστά; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να μην είναι και πίσω πίσω στο ενυδρείο, γενικότερα μπαίνει μέση/μπροστά, δείχνει καλύτερα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτάχυνση στρωσίματος σε φυτεμένο - κατοικιμένο | chrisb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-02-07 12:46 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |