|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα βασικότατος παράγοντας είναι η θερμοκρασία του νερού.
Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα, αλλά ανάλογα με το πόσο ζεστό είναι το νερό ή κρύο υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός αρσενικών ή θυληκών. |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης από την φύση τους τα θηλυκά είναι ποιο ανθεκτικά και έτσι φτάνουν σε ηλικία ενηλικίωσης ποιο εύκολα από ότι τα αρσενικά … η φύση έχει και αυτοί τους μηχανισμούς της για να κρατάει τις ισορροπίες …
Αν σκεφτεί κάποιος ότι 1 αρσενικό θέλει από 3 έως πέντε θηλυκές για πάρτι του … θα ήταν παράλογο να γιεννιούντε σε ίδιες αναλογίες !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως να κάνεις έναν κόπο να τα θυμηθείς! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και βαριέμε αφόρητα, με σκλαβώνεις με τα εικονίδια σου και θα ψάξω στα κιτάπια.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sorry, αλλά δεν βρήκα με τίποτα τα νούμερα.
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο συνδιασμός υψηλής θερμοκρασίας με χαμηλό ΡΗ παράγει περισσότερα αρσενικά. Το αντίστροφο ισχύει για τα θυληκά. ΥΓ Είμαι και mod στα ζωοτόκα γμτ την τρέλλα μου, ουστ ντροπή μου. |
|
||||
|
||||
![]()
27 c βαθμους εχω μονιμα και 7,5 ph.Οσο για την αναλογια ειναι ατοπο πιστευω διοτι εχω γυρο στα 25 και ειναι ολα τσουπρες.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σαφέστατα δεν μιλάμε για τέτοιες τιμες stigma98.
Οι τιμή του ΡΗ σου δεν είναι χαμηλή και η θερμοκρασία σου είναι στα πλαίσια του νορμάλ με λίγο τσίμπημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ουφ Εσκασαν.... | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-06-06 11:20 |