|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οποιος θελει κερατοφυλλο ας στειλει κανα πμ να κανονησουμε εχω μια μικρη ζουγκλα οποιος θελει πολυ ευχαριστως...!!!!!!!!!!!!!!!!
σα φυτεμενο εγινε το δισκοενυδρειο........
|
||||
|
||||
![]()
ερωτηση.στις φωτο σου βλεπω στην δεξια γωνια ενα σωληνακι.ειναι αεραντλια???ελπιζω οχι
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι αεραντλια και βγαζει λιγο οξυγονο ....τι δεν κανει καλο στα φυτα..????
|
|||
|
|||
![]()
δεν κανει καπιο ιδιαιτερο κακο αλλα με περισσοτερη κινηση στην επιφανεια τοσο πιο πολλυ διοξίδιο του ανθρακα φευγει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως.και μπορει να τρομαζει και τα δισκακια
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη βοηθα να ξεφυγει το co2 μεσα απο το νερο ενω το χρειαζονται για την φωτοσυνθεση κατα την ημερα....????? τα ψαρια δεν τα τρομαζει γιατι το εχω πολυ χαμηλα να βγαζει......
...νομιζα οτι βοηθαει τα φυτα κατα την διαρκεια της νυχτας...... ....σημερα κλαδευα καμια ωρα το κερατοφυλλο...... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν βλεπω να εχεις προβλημα με τα no3,αρα δεν βλεπω το λογο που εχεις το κερατοφυλλο.εκτος και σου αρεσει πολυ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι εχω υποψη....οι μετρησεις ειναι αυτες που γραφω κατω και για τα δυο ενυδρεια...
...αα για αυτο δεν θελει κανεις κερατοφυλλο χεχε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι επισης υπευθυνο αμα φαει ολα τα no3 και ξαναεμφανιστει η αλγη
|
||||
|
||||
![]()
μηπως πρασινη...???
|
||||
|
||||
![]()
κ εγω προσπαθησα να φυτεψω κερατοφυλλο αλλα μετα απο δυο μερες αρχισε να αραιωνει. φανταστηκα οτι καποι ψαρι θα το τσιμπουσε μα την τριτη μερα δεν βρηκα τιποτα ουτε τα κοτσανια
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ceratophylum demersum vs. ceratophylum submersum | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-09-03 23:06 |
ceratophylum demersum - γύμνωμα κορμού | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-06-03 18:10 |
κλάδεμα ceratophylum demersum | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-01-03 14:50 |
anubias+ceratophylum demersum | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-01-03 00:38 |