|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
..και κατι άλλο ποιο γενικό,το βράδυ που μείωνα την αεραντλία (στο low)λόγω θορύβου μήπως υπάρχει πρόβλημα με το φυτό?Διάβασα οτι το βράδυ τα υδρόβια φυτά καταναλώνουν μικρή ποσότητα οξυγόνου.Μήπως δημιουργηθρί πρόβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και να μην την βάλεις καθόλου δεν τρεχει τιποτε εκτοσ και εχεις μεγαλη υχθιοφορτιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ανούμπια καλό θα ήταν να μην φυτεύεται,
Δέσε την πάνω σε ξύλο ή πέτρα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό το πήρα σε γλαστράκι και τοποθέτησα το γλαστράκι 75% μέσα στο χαλίκι.Εχουν μπεί κάποια μικρά χαλίκια στο γλαστάκι,να τα βγάλω?Στο υπόστρωμα δεν έχω λίπασμα,έχω πάει λίπασμα + σίδηρο σε υγρό και co2 σε χάπι.
Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει το φυτό? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μείνει μέσα στο γλαστράκι δεν θα επιζήσει.
Βγάλτην από το γλαστράκι...αφαίρεσε τον υαλοβάμβακα που λογικά έχει (προσεκτικά) και ή δέσε την σε ξύλο ή πέτρα ή φύτεψε την όπως περιγράφεται πιο πάνω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το έδεσα σε μια πέτρα όπως μου είπες την οποία και βύθισα ολόκληρη στα χαλίκια.Πλέον, ο κορμός είναι όλος έξω απο το χαλίκι αλλα και αρκετές ρίζες! ![]() ..και κάτι τελευταίο,τα υπολείματα από τροφή και οι ακαθαρσίες στα χαλίκια δρούν σαν λίπασμα για το φυτό? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πέτρα πρέπει να έχει κάτι το ίδαιτερο, να είναι πχ πορώδης?Γιατί ο πετσοπας μου είπε οτι δεν κάνει μια απλή πέτρα,αλλα πρέπει να την στερεώσω σε κάποιο ειδικό κομμάτι ξύλου(δεν θυμάμαι την ονομασία)ωστε να παίρνει απο εκέι όλα τα θρεπτικά συστατικά..Κινδυνεύει πάνω στην λέια πέτρα το φυτό?Οι ρίζες τις αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερες στο νερό... Με την καφέ άλγη, σημαίνει οτι έχω πρόβλημα με τον φωτισμό του ενυδρείου?Εχω μια λάμπα νέον 18watt(70εκ περιπου) την οποία χρησημοποιώ 8-9 ώρες ημερησίως.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vassilis23 : 04-03-07 στις 23:57 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubia???? | Trelamenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-06 22:09 |
Anubia in danger????????Help | jimismc | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-11-04 19:06 |
anubia | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-10-04 13:55 |
Anubia... melt !!!!!!!! | fighterfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-10-04 00:32 |
Anubia | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-10-04 16:42 |