|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ macblack, δε γνωρίζω αν σε αυτά τα στάδια που πέρασες μέχρι να φτάσεις στο ενυδρείο είχες απώλειες ψαριών. Το σίγουρο είναι πως αν και ανθεκτικά τα χρυσόψαρα, το να τα φτάνει κανείς στα όριά τους είναι τουλάχιστο απάνθρωπο ή ας το πω απόψαρο.
Οι συνθήκες που ανέφερες (και απορώ πώς επέζησαν τα έρμα τόσο καιρό) δεν είναι οι ενδεδειγμένες και δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για κανένα χομπίστα. Ζούσαν μεν, όχι μια χαρά δε... Χαίρομαι που κατέληξες σε ενυδρείο και που είδες και την αλλαγή στην ανάπτυξή τους γιατί είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πρέπει να επιλέγουμε πολύλιτρα ενυδρεία ώστε να εξασφαλίσουμε σ' αυτά τα ζωντανά να φτάσουν το ανώτατο όριο ηλικίας τους. Δε νομίζω πως υπάρχει διαφωνία από κανέναν σ' αυτό... Πάντως οι περισσότερες μαρτυρίες (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου) δε συγκλίνουν στην άποψη ότι τα χρυσόψαρα ζουν και βασιλεύουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως χιουμοριστικά περιέγραψες.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο του carefur δεν ειναι καθολου γυμνο,εχει θερμαντικο σωμα και
φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καμμιά περίπτωση δεν πρεπει να ταλαιπωρούμε το ψάρι όση αντοχή κι αν δείχνει. Κατέθεσα την προσωπική μου εμπειρία και όχι συμβουλές. Το δυστύχημα (για μένα γιατί με κράτησε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε άγνοια) είναι ότι όσο καιρό είχα τα χρυσόψαρα δεν είχα καμμιά απώλεια. Τα προβλήματα άρχισαν μετά. Ευτυχώς ανακάλυψα εσάς
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα! Πρόβλημα? | andreasp | Χρυσόψαρα | 41 | 17-02-07 09:42 |
Νεκρά Χρυσόψαρα | orthros | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 24-09-06 16:02 |
Tροπικά με χρυσόψαρα? | kefalonitis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-07-06 00:46 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |