|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποια απ τις 3 ??? (λυσεις)
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις αλλο χωρο απομονωσε το ψαρακι και ξεκινα θεραπεια κανονικα ...
..θεραπεια εναντια εσωτερικων εντερικων παρασσιτων καθως και εναντια εσωτερικων βακτηριακων μολυνσεων (φαρμακα sera η waterlife)..... παραλληλα ταιζε την τροφη ποτισμενη σε εγχυλισμα σκορδου (βοηθα το εντερικο συστημα και το στομαχι)... κρατα τις συνθηκες νερου ιδιες (ανεβασε μονο θερμοκρασια)..... ....βαζε στο νερο πολυβιταμινη.... εκτος την ανορεξια και το οτι εχει αδυνατησει πολυ το ψαρι.....κολυμπαει κανονικα εμφανιζει στιγμες "απαθειας" καθεται κρυμενο το κηνυγανε συνεχως..???? αυτη ειναι η δικια μου αποψη για να μη χασεις το μικρουλη....ειναι ηδη πολυ αδυνατο και οτι κανεις περα θεραπειας θα το χειροτερεψει επειδη δεν τρωει κανονικα..... .γραψε για τα υπολοιπα συμπτωματα και αν εχει χασει καθολου τα χρωματα..... καλο κουραγιο.....
|
||||
|
||||
![]()
με συγχωρεις που θα στο πω αλλα αργησες πολυ και το ψαρι θελει μονο ενα θαυμα για να σωθει........ Το σκορδο ειναι αμφιλεγομενο τονωτικο του ανοσοποιητικου (οπως και για τον ανθρωπο αλλωστε) δεν εχει καποια διαπιστωμενη αμεση θεραπευτικη ικανοτητα........ Οποτε μαλλον τυχαιο γεγονος ηταν η θεραπεια ψαριου..... Σιγουρα δεν κανει κακο και ενδεχεται να ανοιξει και την ορεξη του δισκου αλλα αμεσα αποτελεσματα δεν θα περιμενα...... Το ψαρι Αλαν ειναι πολυ αδυναμο και δεν ξερω αν θα αντεξει μια θεραπευτικη αγωγη με ισχυρα φαρμακα...... Αλλα ετσι και αλλιως δεν το βλεπω να τη βγαζει...... Ειναι εσωτερικα παρασιτα σιγουρα..... Τωρα ποια απο ολα ειναι καλο ερωτημα...... Μπορει να ειναι flagelates αλλα μπορει να ειναι και ταινια......Απομονωσε το και κανε μια θεραπεια με οκτοζιν...... Καλο αερισμο στο ενυδρειο νοσοκομειο, πολυ χαμηλα φωτα ως καθολου θερμοκρασια 28 βαθμους και στρωμενο φιλτρο....... Καλο ειναι να εχεις καποιον να ριχνει ενα βλεφαρο στο ψαρι κατα τη θεραπεια......Αναψε κερακι και ..........
|
||||
|
||||
![]()
.χρωμα δεν εχασε.εκχυλησμα σκορδου εχω ενα της σηχεμ.εχω ενα ενυδρειο 60αρι το οποιο το γεμησα με νερο απ το ενυδρειο αλλα δεν εχω στρωμενα υλικα.πρεπει να ανοιξω ενα εξ φιλτρο και να βγαλω. οταν παει να φαει τον κυνηγανε ειδικα ο δικος σου ο μπλε(ο οποιος εχει γινει κουκλος).ετσι κολυμπαει αφου πεφτει ξυλο.οταν ειναι κρυμενος δεν τον πειραζουν.
πολυβιταμινες ποιο ειναι?εχω το multimineral της tropikal.τωρα απο φαρμακο ποιο λες? ρε σεις ξερετε τι με τρελενει οτι τα αλλα 3 ψαρια ειναι ΥΠΕΡ υγιεστατα. οταν με βλεπουν μονο που δεν πηδαν εξω για να φανε. λετε να φταιει που δεν εχω λαμπα uv? υ.γ. ευχαριστω για την συμπαρασταση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-02-07 στις 15:15 |
|
||||
|
||||
![]()
αν διαβασεις προσεκτικα το ποστ θα καταλαβεις οτι δεν εχει σχεση με τα υπολοιπα ψαρια αλλα παιζει ρολο σε τι κατασταση ειναι το καθε ψαρι..... Δοκιμασε για φαρμακο το εκτοζιν και βλεπουμε....... αλλα εχε στην ακρη του μυαλου σου οτι το ψαρι ειναι σε πολυ κακη κατασταση
|
||||
|
||||
![]()
απο φαρμακα εχω το σερα baktopur , costapur και το mineral salt.oκτοζιν λιγο δυσκολο να βρω στη βεροια.εχω το μιξαζιν.
κανει κανενα απ αυτα? ενταξει αρκει να προσπαθησουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-02-07 στις 15:16 |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν κανει κανενα απο τα φαρμακα αυτα...... Αν δεν βρεις οκτοζιν ( η Θεσνικη ενα βημα ειναι...)δες για θεραπεια με flagyl υπαρχουν σχετικα ποστ στο φορουμ για δοσολογιες.....Το μινεραλ σαλτ δεν ειναι φαρμακο!!
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα οκτοζιν .
![]() τωρΑ τι κανουμε? ποια ειναι η δοση?κατα τα αλλα εχουμε :ενυδρειακι 60 λιτρα θερμοκρασια 28 θα το παω. νερο απ το μεγαλο ενυδρειο.kαι αεραντλια.το ψαρι το εχω στο μεγαλο ενυδρειο.αυριο θα γινει η μεταφορα. λοιπον εβαλα το ψαρακι στο μικρο ενυδρειο σημερα το πρωι με 2 χαπια οκτοζιν. φυσικα ειναι κρυμενο πισω απ το φιλτρο. ειδωμεν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-02-07 στις 15:16 |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού κάνεις δύο αλλαγές νερού ανά διήμερο,
Θα σου πρότεινα να του κάνεις ένα μπάνιο σε protazol, Να ξέρεις ότι όπως το βλέπω πιθανότατα θα το χάσεις το δισκάκι. Αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά. Ελπίζω να έχεις κατεβάσει αρκετά το PH σου στο νέο ενυδρειάκι. Στο Μεγάλο ενυδρείο ίσος πρέπει να κάνεις μια προληπτική αγωγή με μία κανονική δόση ESHA και Exit, μετά από δύο μέρες αλλαγή νερού και προταζόλ. Σε κάθε νέα αγορά ψαριού Καραντίνα και προληπτική αγωγή σε μαλακό νερό και 30 βαθμούς για να μην την ξαναπατήσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δινεται δισκακι | mikele | Δίσκοι | 5 | 08-10-06 21:55 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |
Προβλημα με Τ4. | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-10-05 14:55 |
προβλημα με r/o | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 24-10-04 02:34 |