|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαστε με το ζόρι 10 εκατομύρια ψυχές και είναι υπερτριπλάσιες..! Επίσης ο Γερμανός είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ . . . Αυτό που θα πει είναι νόμος και επίσης φοβάται το νόμο!!! Όσο για την ερώτησή σου, όχι, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμάσει άλλους Γερμανούς και μπορώ να πω ότι αυτοί ρίσκαραν μαζί μου και όχι εγώ μαζί τους!!!!!! Μη με παρεξηγήσεις, απλά έχω εμπειρία μαζί τους! |
|
||||
|
||||
![]()
Το λεω επειδη εχουμε δοκιμάσει καποια συγκεκριμενα γερμανικα μαγαζιά και η συμβουλη ειναι μεινετε μακρια.
Οπως σε ολες τις αγορες, υπάρχουν σωστοι και μη σωστοι επαγγελματιες... |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=netblues;155164]καποια συγκεκριμενα γερμανικα μαγαζιά
Δε μπορώ να διαφωνήσω... Θα ήταν εφικτός ένας χώρος στην ιστοσελίδα, όπου να αναφέρονται τέτοια μαγαζιά προς "επιφύλαξη"...? |
|
||||
|
||||
![]()
τα τσεκαρισμενα ειναι αυτα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4963 οποτε τα υπολοιπα αστα καλυτερα
υ.γ φαινονται ενδιαφερονται τα ενυδρεια σου κανε καμια παρουσιαση μια που εισαι νεος να σε γνωρισουμε και ως χομπιστα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάποιος κάνει επιτυχημένη επικοινωνία-αγορά από άλλο μαγαζί της Γερμανίας μπορεί να το προτείνει?
Το μικρό μου ενυδρείο περιλαμβάνει το κλασικό μαμάτο φίλτρο της Juwel, (παρεπιπτώντος κάηκε ο κυκλοφορητής πρόσφατα και ευτυχώς είχα την απόδειξη του Ιουνίου και μου τον αντικατέστησαν), 2x30W, κόκκινο χαλίκι, πέτρες Red Jasper, μερικά ξύλα, μερικά πήλινα διακοσμητικά. Από φυτά: alternathera reineki, gymnocoronis spilanthoides, bacopa australis, camboba caroliana, eleocharis acicularis, hydrocotyle verticulata, lilaeopsis brasiliensis Από ψάρια: mesonauta festivus, nannostomus marginatus, carnegiella marthae και SAE Το μεγάλο είναι στη διάρκεια του τελικού στησίματος και ζητάω συμβουλές στα φυτά... Έχω μέσα χοντρή μπεζ άμμο, mangroves, echinodorus bleheri, echinodorus parviflorus "tropica" καθώς και altum, adolfoi και rabauti. Φυσικά και στα 2 τύρφη με μαλακό, όξινο νερό... Τώρα τελευταία το μικρό το έχω λίγο παραπονεμένο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή όμως οτι γιαλιζει δεν ειναι πάντα χρυσός, πρεπει στην αρχή να ειμαστε λιγακι προσεκτικοι. (Να θυμησω οτι εδώ συζητάμε για αγορά ενυδρείου 800+ λίτρων και καποιας σοβαρής αξιας....) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Προταση μαγαζιου για αγορα-παραγγελια ενυδρειου. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-09-04 20:41 |
Αγορα ενυδρειου κρυου νερου. | silver | Χρυσόψαρα | 1 | 19-09-04 23:21 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |