|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||||
|
|||||
![]()
[QUOTE]εγω θα εβγαζα το εσωτερικο φιλτρο που τρωει πολυ χωρο απο ενα ηδη μικρο ενυδρειο[QUOTE]ναι αυτο ειδη το χω στο προγραμμα για το αμμεσο μελλον ενα eheim ecco 2236 εχω στο ματι!
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
η αληθεια παντως ειναι τα ματιασα σημερα ολα κρυμενα ειναι και τη hikari που επιπλεει μονο ενας θαραλεος την εφαγε!την κατεψυγμενη βεβαια που βουλιαζει την τιμησαν!για τη σκληροτητα δε μου πε κανεις που ειναι μονο 10!χαχα
|
||||
|
||||
![]()
Της ανουμπιες αν της δεσεις πανω στις πετρες σου θα ειναι μια χαρα, αρκη να ειναι οι ριζες εξω απο το χωμα.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και κανενα Crinum πισω θα δειξει ομορφα για φοντο.Αντε και σε μαγαλυτερο γρηγορα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
μεχρι το καλοκαιρι θα φερω πανω ενα diy 160αρι απο την καλαματα που το χω και καθεται στο υπογειο και για το οποιο εχω μια θεση γλυκα στο σαλονι στο οποιο θα μεταφερω το malawi και στο 100αρι θα βαλω νανοκιχλιδες taganika!ολα τα χω σκευτει καλα να μαστε μεχρι τοτε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και σ'ανώτερα (περισσότερα λίτρα δηλαδή) Κωστή!
Αν και μικρό το ενυδρείο σου, μαρέσει πολύ με τις ανούμπιες. Τα δικά μου τις έχουν για 2λεπτο σνάκ, οπότε σταμάτησα να προσπαθώ να βάλω φυτά και μου λείπει το πράσιμο. Με το 160άρι θα είναι άλλη φάση... υπομονή! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασχεο σημερα παρατηρησα οτι οταν σβηνω ολα τα φωτα και μενει μονο του ενυδρειου πεταγονται ολα εξω απο τις σπηλιες και γινεται της μουρλης τα πιανει μια απιστευτη ενεργητικοτητα εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να γινεται?μαλλον δεν βλεπουν κανεναν τι να πω!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου,πολύ όμορφο το ενυδρείο σου...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν βλέπουν κανένα στο δωμάτιο, νιώθουν άνετα και ασφαλή και βγαίνουν να κάνουν το κομμάτι τους... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
malawi με victoria | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 14-07-06 13:27 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |