|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο όρος κοπαδόψαρα ίσως είναι λίγο ποιο δόκιμος! Είναι ψάρια που φοβούνται εύκολα και γι'αυτό προτιμούν να είναι κοπάδι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατακτάτε κυρίως με 2 τρόπους .... ο ένας είναι η παρατήρηση ... και σύμφωνα με αυτών τον τρόπο συνήθως μαθαίνουμε από τα λάθη μας ... ο άλλος είναι με το διάβασμα ... και σε αυτήν την περίπτωση μαθαίνουμε από τα λάθη που κάποιοι άλλοι έκαναν πριν από εμάς ... Χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για το ποιο από τα 2 είναι καλύτερο !! ps. Nα επισημάνω ότι και εσύ σε ιστοσελίδα γράφεις ?!?!?! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν διαφωνώ στα παραπάνω που γράφεις,απλά θέλησα να κάνω μια διευκρίνηση στο απόσπασμα της σελίδας του Jonas Hansel (piranha.info),όσον αφορά αυτά που απαντήθηκαν παραπάνω Είμαι λάθος???? Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγώ αναφέρθηκα στην γενίκευσή όσον αφορά τα ξένα sites και στα περί εμπειριών και εκεί θα μείνω ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αναφορών θες να μείνεις εσύ όμως...
|
||||
|
||||
![]()
Το να είναι επιθετικά μεταξύ τους, μπορεί να είναι να είναι μέρος της συμπεριφοράς τους... και πολλά Pseudotropheus (πχ Demasoni) ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ μεταξύ τους, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα έχουμε μόνα τους... Βούτηξε κανένας απο'δω στα νερά οπου ζούν για να μας πεί αν είναι μοναχικά??? Ή μήπως είναι σμηνόψαρα και αλληλοτρώγονται όταν είναι περιοριμένος ο χώρος και η τροφή (όπως πχ κατα την ξηρασία στον Αμαζόνιο?)
Το αν επιτίθενται μεταξύ τους, είναι ένα θέμα... Το αν έχει κανείς τα λίτρα που απαιτούνται για κοπάδι, είναι ένα άλλο θέμα... ΧΩΡΙΣ να ξέρουμε το πώς και το γιατί χωρίς να τους παρέχουμε τις συνθήκες που θέλουν, δεν είναι σοβαρή προσέγγιση... Το να λέμε οτι είναι μοναχικά επειδή αδυνατούμε να τους προσφέρουμε πχ 2000 λίτρα, είναι τουλάχιστον αστείο... Για μένα, είναι το ίδιο αδιάφορο και αφύσικο με ένα Silver Shark σε 50 λίτρα... Φιλικά,
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Την επόμενη φόρα που θα ήθελες να υποστηρίξεις κάποια άποψη σου τότε, φρόντισε να διατυπώνεις καλύτερα τα επιχειρήματα σου για να μην μας αναγκάζεις να βγαίνουμε και εμείς εκτός θέματος !! ps. με το να γίνεσαι εριστικός δεν σε κάνει να έχεις και δίκαιο ... |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν κάναμε .... το τοπικ που δεν έχει σχέση με αυτά... (λέω εγώ)
Από εκεί και πέρα , ειλικρινά δεν τα έχετε μάθει σωστά..... Απο ντοκιμαντέρ μέχρι OPEFE που είναι οι the top του είδους "piranha" λένε τα προαναφερθέντα που έχω πει και κάποιοι συμφώνησαν μαζί μου... για το είδος Serrasalmus και το είδος Pygocentrus Κλπ... Έτσι είναι , αναγκαστικά πρέπει να ισχύει η άλλη άποψη? Δεν υπάρχει θέμα χώρου σε αυτά τα είδη... απλώς σε Aquarium μένουν μόνα τους τα Serrasalmus και ομαδικά τα Pygocentrus... thats all ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κύριοι, σας το είπε και πιο πριν ο administrator, σας το λέω και εγώ γιατί έχετε ξεφύγει τελείως (δεν είμαι moderator της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά έγινε κουραστικό και υποτιμητικό για το φόρουμ): μαζευτείτε και μην προσβάλετε ο ένας τον άλλον. Και αυτά πάνε σε πολλούς που έχουν γράψει σε αυτό το post.
|
|
|||
|
|||
![]()
Από την πλευρά μου δεν πρόσβαλα κανέναν....Πόσταρα πάνω
σε θέμα που γνωρίζω καλά,ώστε ναδιαχωρίσουμε πράγματα που αφοράν τα πιράνχας και που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, αφού οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος... Παραπάνω δώθηκαν λάθος απαντήσεις που μάλλον από ότι κατάλαβα πρέπει να τις λάβουμε ώς σωστές..... Αnyway επειδή δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν τελειώνω εδώ.......
|
||||
|
||||
![]()
Κι εδώ κλείνει η επικοδομητική αυτή συζήτηση!
|
|||
|
|||
![]()
(Συγνωμη που την μισανοιγω για δυο λεπτα Αργυρω)
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πιράνχα | flipper | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 07-11-06 09:52 |
Πιράνχας και φυτά | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 04-01-03 22:29 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |