|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε λοιπόν...για τραβάτε...για τραβάτε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδιά έχω μια φώτο να στείλω το dpi είναι το dont per inch?η αναλυση ειναι 1152* 864 ειμαι μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ εστειλα με μικρότερη αναλυση.Το καθήκον μου τουλάχιστον το έκανα.
|
||||
|
||||
![]()
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Η ημέρα υποβολής συμμετοχής στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ" είναι στις 4/2/07 . Σε 4 ημέρες. Μην κάθεστε.Αφιερώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας .Πάρτε τις μηχανές και φωτογραφήστε τα ψαράκια σας ή το ενυδρείο σας !!! Στηρίξτε την προσπάθεια του συλλόγου και ποιός ξέρει...μπορεί να κερδίσετε και το έπαθλο του διαγωνισμού
|
||||
|
||||
![]()
3 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η ημέρα υποβολής συμμετοχής στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ" είναι στις 4/2/07 . Μην κάθεστε.Αφιερώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας .Πάρτε τις μηχανές και φωτογραφήστε τα ψαράκια σας ή το ενυδρείο σας !!! Στηρίξτε την προσπάθεια του συλλόγου και ποιός ξέρει...μπορεί να κερδίσετε και το έπαθλο του διαγωνισμού το εμαιλ υποβολης ειναι aquaphoto@noukaris.gr
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 01-02-07 στις 10:09 |
|
||||
|
||||
![]()
για τους κοντινους που λενε οτι θα την φερουν στην εκθεση, ή θα την δωσουν την κυριακη, πρεπει να ξερετε οτι αυτο δεν θα ειναι εφικτο, επειδη ολες οι φωτο θα δωθουν για εκτυπωση σε plotter και θα πρεπει να παραδωθουν την δευτερα για να τις εχουμε για την πεμπτη, οποτε δεν υπαρχει δυνατοτητα παρατασης υποβολης.
το εμαιλ υποβολης ειναι aquaphoto@noukaris.gr
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
θα ξαναγίνει αυτός ο διαγωνισμός..., μετά από αυτόν..?
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |
Κλιμάκιο Κρήτης - Συνάντηση ΠΣΦΕ 14/01/2007 | kastmaniac | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 30-01-07 13:49 |