|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ψάχνω κάτι απλό και γρήγορο....
Παρεξήγησες.... Ψαχνω κάτι που να μου βγαίνει πιο φθηνά για τον απλούστατο λόγο ότι θα έχω σε 2 μήνες το πολύ 3 ενυδρεία και το ένα 600 λίτρα και χρειάζομαι υγρά λιπάσματα.... Αφιερώνω αρκετό χρόνο στα ενυδρεία μου ..... Απλώς δεν υπάρχει κάτι ακριβές να το πάρω να το πάω σε κάποιον για να μου το φτιάξει.... Με τα πολλά πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί που φτιάχνει χημικά και του ζήτησα να μου πει τιμές, σε καθαρή μορφή τα εξής υλικά : K2SO4 KNO3 MgSO4.7H2O KH2PO4 και trace mix (CSM+B) : Fe 6.53% Mn 1.87% Mg 1.40% Zn 0.37% Cu 0.09% Mo 0.05% B 1.18% Co 0.00% Είναι σωστή η λογική μου? Το trace mix δεν αντικα8ιστα το Flourish? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PMDD | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-06-07 23:21 |
Θεσσαλονίκη έρχομαι | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 10-06-06 20:22 |
Συνδρομή - Θεσσαλονίκη | alexandros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 31-01-06 02:09 |
Θεσσαλονίκη έρχομαι...... | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 14-06-05 06:46 |