|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα πάρεις και άλλους Otocinclus θα δεις οτι και αυτοί κοπαδιάζουν και κολυμπούν ενάντια στο ρεύμα.Είναι εξίσου όμορφοι και ενδιαφέρουσοιμε τους Sae.Καλύτερα όμως να μην πάρεις άλλους Sae γιατί μεγαλώνουν και φτάνουν τους 15 πόντους που νομίζω είναι μεγάλο μέγεθος για να έχεις 6 από αυτούς στο ενυδρείο σου...
Τα φυτά που σου είπα δεν χρειάζονται co2...Θα σου πάνε μια χαρά στα σίγουρα.Με λίγες(ή καλύτερα αρκετές ![]() Οι Vallisneria δεν πρέπει να κλαδεύονται.Όταν κάποιο φύλλο τραυματίζεται,σαπίζει γρήγορα μέχρι κάτω.Το οτι κιτρινίζουν έχει να κάνει μάλλον με έλλειψη λιάσματος,σιδήρου πιθανότατα.Οι ταμπλέτες βυθού βοηθάνε επίσης στην αποφυγή ελλείψεων το συγκεκριμένο φυτό.
|
||||
|
||||
![]()
δε σε προλαβα πηρα αλλα 2 sae και ενα οτο απλο ομως ...καθως και τρεις ακομα ανουμπιες......μια ιδια με την προηγουμενη και δυο απο αυτες με ψηλους βλαστους οπου καταληγουν σε φυλλο.....ωραια πρασινησε το δισκοενυδρειο ....πηρα και ενα υγρο λιπασμα το γνωστο tetraplant planta min....το λιπασμα μια φορα τη βδομαδα...???? και εγω που κανω και ενδιαμεση αλλαγη νερου θα ξαναβαζω...??? θα τελειωνει γρηγορα......
|
||||
|
||||
![]()
Το λίπασμα με μέτρο θα σου απαντάν τα φυτά σου αν το θέλουν, οι ανούμπιες γενικά δεν θέλουν και πολλά πολλά.
|
||||
|
||||
![]()
οκ σε ευχαριστω ....ολα καλα πανε εκτος την ντοματια ....πολυ χλωμη τη βλεπω και καποια φυλλα χαλασαν......
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως λίγο σίδηρο!?
|
||||
|
||||
![]()
σκετο...???δεν εχει μεσα το tetraplant...???
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι έχει χωρίς να είμαι σίγουρος αν ξέρει κάποιος ας πει! Πάντος και αυτό να ρίξεις να ρίξεις λιγότερη από την αναλογία που αναγράφει για τα λίτρα σου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΓΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ!!! | iakovost | Ζωοτόκα | 6 | 31-12-06 20:32 |
εγινα γαριδοφονιας...??? | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 26-07-06 13:22 |