|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.εγω εχω 4 labido και τα ταιζω tetra pro vegetable η οποια περιεχει σπιρουλινα και μια dr.bassleer's biofish food xl που μου την εδωσαν απο το πετσοπ.
την δευτερη την ξερει κανεις?ειναι για κιλχιδες? καποια αλλη τροφη εμποριου που να περιεχει σπιρουλινα που τοσο τρελενονται οπωσ λετε?? την τετρα την αγορασα εγω και τρελενονται,την δευτερη δεν μπορω να πω οτι ειχαν ενθουσιασμό. παντως mmbuna η συνταγη σου μου φανηκε νοστιμη.ειναι για κιλχιδεσ γενικα?να την δοκιμασω φυσικα σε ποσοτητες των 100 γρ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίπασμα -TROPICAL AQUA PLANT- | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-06-06 12:33 |
Spirulina | GEORGIOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-12-05 11:23 |
προσμιξη δαφορετικων νιφαδων της tetra,tropical klπ......... | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-01-05 15:49 |