|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, δεν είναι πιο δύσκολο να πετύχεις αρσενικά!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω αντε να δω τι θα μου βγουν τα αλλα 2 ....αν και το ενα φαινεται και αυτο θηλυκο αντε να δουμε.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι να σου βγει κάποιο τουλάχιστον αρσενικό γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις ζευγάρι και να μην σου βγαίνει...
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο περιμενω ρε κωστα και αμα γινει θα κανω πρωτα ενα παρτυ και μετα οπως σου εχω ξαναπει θα φτιαξω ενα ενυδρειο μονο για αυτα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα τα φυτα που εβαλα ειδα πολυ μεγαλη διαφορα και στα ancistrus,,,,,απιστευτη διαφορα στη συμπεριφορα τους (σαν να μου φαινονται πιο δραστηρια κοινωνικα κοβουν βολτες αναμεσα στα λουλουδια )
|
|
||||
|
||||
![]()
Αισθάνονται πιο ασφαλή και γιαυτό κυκλοφορούν περισσότερο.Το ίδιο γίνεται και αν γεμίσεις μια δεξαμενή με ξύλα.Εκεί που λες οτι δεν θα τα ξαναδώ μέσα σε τόσα ξύλα,αυτά είναι όλην την ώρα έξω γιατί αισθάνονται ασφαλή.
|
||||
|
||||
![]()
το αρσενικο τελικα μεγαλωσε και σκεφτομαι να το βαλω με τα 2 θηλυκα που εχω ..........να περιμενω λιγο ακομα να μεγαλωσει....... λιγο ακομα να αναπτυξει και αλλο τα κερατακια του.......εχει το μεγεθος του δεικτη του χεριου καπου στα 5 εκατοστα......
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικα με Hypostomus Punctatus (pleco) | scalare | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 10-09-05 10:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |