|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά είδες ανσίστρους είναι μάλλον θυλικό έχει μέγεθος 5 πόντους περίπου .
Ψάχνω και εγώ αρσενικό - έχω άλλο ένα θυλικό - και τα αγόρασα από την Πάτρα πριν 1,5 μήνα. |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και χρονια πολλα και εγω εχω 4 απο τους ανκιστρους που λετε αλλα μου βγαινουν ολοι καθως μεγαλωνουν κοριτσακια ......τι γινεται ειναι πιο σπανια τα αρσενικα??
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχααχαχαχ
Λέτε να φτιάξουμε ένα club (ζητάμε Male ancistrus L.309)
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
σοβαρα να το κανουμε χεεχεχεε τα δυο ειναι 100% τωρα και το 3 φαινεται θυληκο και περιμενω τελευταια ελπιδα μου το 4ο μπας και βγει αρσενικο.....αν βγει θα κανουμε παρτυ....θα τα χωρισω μονα τους .....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το βάλουμε το θέμα στις αναζητήσεις:
ΕΠΕΙΓΩΝ οποιος βρεί αρσενικό κερδίζει 5-6 θυλικά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
5-6 θυληκά εεεεε? λες να ζητησω από τον Α.Βασίλη να με κάνει ancistrus????? 5-6 θυληκά δεν έιναι καθόλου άσχημα!!!!
![]() ![]() ![]()
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα σήμερα άλλα δύο ανσίστρους.Λέτε να φάμε σούπα πάλι?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|